Kerli KõivFoto: Arno Saar
Saund
25. oktoober 2012, 12:59

EESTI AU JA UHKUS: Kerli sõlmis lepingu muusikakirjastajaga Warner/Chappell Music (16)

Warner Music Groupi veebilehel on teade, et kompanii Warner Music Group rahvusvaheline muusikakirjastamise haru sõlmis lepingu hetkel Los Angeleses tegutseva Kerli Kõivuga. 

WMG rõhutab, et Kerli kaaskirjutas Demi Lovato hiti "Skyscraper", mis võitis MTV videoauhinna parima sõnumiga muusikavideo eest ning jõudis Billboard Hot 100 tabelis esikümnesse, mis tõi parasjagu tuntust ka Eestile, vahendab vmg.com.

Rääkimata sellest, et Kerli on võitnud ka Eestis viis muusikaauhinda, mille seas ka singel "Army of Love", mis samuti Billboard's Hot Dance Club Songs tabelis oli 11 nädalat, olles ka esikohal. "Zero Gravity" võitis aga Eestis aasta muusikavideo auhinna ja jõudis Billboardi tantsumuusikatabelis esiviisikusse.

"Warner/Chappelli laulukataloogi kaliiber on rabav ja nii paljude legendaarsete nimede ning praeguste staaridega ühinemine on tõeline au," tundis Kerli uhkust ja lisas, et Warner/Chappelli saavutused avaldavad talle suurt muljet.

"Kerli on õitsev talent, mitmekesine artist ja mõjukas laulukirjutaja, kelle muusikaalased võimed teevad temast hinnatud ja pikaaegse koostööpartneri erinevatele hitiloojatele," kommenteeris Warner/Chappell Musicu asepresident Greg Sowders otsust, misk Kerli oma tiiva alla võeti.

Sel nädalal avaldas Kerli koostöös austraalia produtsent tyDi'ga singli "Glow In The Dark".

Warner/Chappell Music on WMG artistide hulka kuuluvad Eric Clapton, Green Day, Katy Perry, Led Zeppelin, Lil Wayne, Madonna, Nickelback, Paramore, Red Hot Chili Peppers, T.I., Timbaland.