Võistlustulle astuvad poisidFoto: Teet Malsroos
Üritused
14. oktoober 2012, 20:18
Lisatud edasipääsenute muljed! Galerii saatest!

Finaali pääsesid Fredi Pärs, Carl-Philip Madis ja Janek Valgepea! (32)

Tänases superstaarisaates võtsid mõõtu kümme noormeest, kellest vaid kolm pääsesid finaali. Edasipääsejateks osutusid Fredi Pärs, Carl-Philip Madis ja Janek Valgepea!

Carl-Philip Madis ei osanud oma edasipääsu ette näha: "Muidugi ma mõtlesin ja lootsin, et ma saan edasi, aga pigem olin ma 50-60 kas saan või ei saa. Tõesti tuli üllatusena."

Fredi Pärs puhkes pärast edasipääsu pisaratesse: "Ma ei ole selline emotsionaalne inimene, kes nutaks niimoodi, aga mul lõi kõik pea peal kokku. Ma mõtlesin et ma hakkan juba laval seistes nutma."

Janek Valgepead nimetas Mihkel Raud vanaisa sünnipäeval lauljaks. Noormees lubab finaalsaadetes näidata oma teisi tahtke: "Ma üritan valida sellise loo, mis on minu eelistustest natukene eemal. Ma tahaks avastada endas uusi külgi."

Pikemaid intervjuid poistega saab Õhtulehe veebiküljel lugeda juba homme!

Saate kulg: 

Saate avas Karl-Erik Taukar, kes esitas Foo Fightersi loo "Learn to fly". Mihkel Raud tõdes, et esitusel polnud viga ja see oli päris okei. "Tahaks midagi halvasti öelda, aga pole nagu midagi öelda," teatas Raud. Maarja arvates oleks Karl-Erik aga võinud jõuda sellesse pingestatusesse, mis oli loo lõpus, juba varem.  

Karl Madis Pennar oli aga esimene poiss, kes laulis tänaõhtuses saates eestikeelse loo, milleks oli "Sa haara kinni mu käest". Maarja arvates pulbitseb Karl Madisest nii palju energiat, et kohati väljus see lausa kontrolli alt. Mihkel Rauale meenusid Karl Madist vaadates hoopistükkis aeroobikavideod 80ndatest.

Kolmas esineja oli Fredi Pärs, kes esitas loo "Who you are". Mihkel Raud kinnitas, et talle meeldib Fredi erilisus ning tema arvates on noormees lausa teistest parem. Ka Maarja nimetas Fredi esinemist hingestatuks.

Neljandana astus üles Samuel Reinaru lauluga "Jailhouse rock". Mihkel Raua arvates oli Samueli esinemine veidi kleepuv, sest noormees justkui mängis sõjaväevormi selga pannes oma trumbiga. Mart Sander aga usub, et see oli väga õige nüke.

Viies esineja oli Janek Valgepea, kes esitas loo "Before it explodes". Maarja sõnul oli Janeku esinemist kuulata nauding. Mihkel Raua arvates on Janek kõige parem meeslaulja, kes neil kunagi üldse selles saates olnud on.

Kuuendana astus üles Rasmus Rändvee, kelle esituses kõlas lugu "Valgus". Mart Sanderi arvates tuli esinemine väga hästi välja. Mihkel Raua sõnul jättis esitus aga punniva mulje.

Seitsmendana esines Karl Mihkel Salong, kes esitas laulu "Sexy and I know it". Maarja kinnitas, et ootab Karl Mihkli järgmisi esinemisi ning talle meeldis esitus väga.

Kaheksas esineja oli Toomas Kolk, kes laulis loo "Saatanlik naine". Maarja kahtles, kas tegemist oli Toomase lauluga, kuid siiskis suutis noormees tema arvates selle enda looks teha. Sellele vaatamata on Maarja arvamusel, et Toomas tegi huvitava etteaste. Mart Sander arvab, et Toomas võiks osaleda võistlusel "Estonia otsib superstaari" ning tema karjäär kestaks seal 40 aastat.

Üheksandana rõõmustas vaatajaid Artjom Jevstafjev, kes esitas loo "What do you want from me". Mart Sander arvas, et Artjom on suuteline paremini laulma ning võib-olla on kohtunikel ja televaatajatel seda võimalik ka veel näha. Mihkel Raud usub aga, et võib-olla kuulub Artjom pigem rokikeskkonda.

Viimasena esines Carl-Philip Madis looga "Your song". Mihkel Raud tõi välja, et silmi kinni pannes tundus nagu laulaks Carl-Philipi isa Karl Madis ja see pole tegelikult üldse mitte halb.

Mihkel Rauale meeldisid kõige enam Karl Erik Taukar, Fredi Pärs ja Carl-Philip Madis. Maarja pakkus edasipääsejateks Fredi Pärs, Janek Valgepea ja Rasmus Rändvee. Mart Sanderi arvates väärisid edasipääsu kolm Karli, millised, selle jättis ta täpsustamata.