Rival SonsFoto: viesency.eu
Saund
5. oktoober 2012, 10:04

Rival Sons nõudis oma Tallinna kontserdi avajaks ansamblit Dramamama (4)

9. oktoobril esineb klubis Rock Café ansambel, kellele kriitikud ennustavad väga suurt tulevikku – Rival Sons. Erinevates arvustustes võrreldakse bändi selliste nimedega nagu Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Cream, The Who ja Steppenwolf. Rival Sons edastas korraldajaile palve, et nende kontserdi avajaks oleks kindlasti Dramamama.

Eelmisel sügisel Rock Cafés esimesel Rival Sonsi Eesti kontserdil oli Dramamama soojendusesinejaks korraldajate initsiatiivil ning Rival Sonsi liikmed olid kontserdi avaesinejast väga vaimustuses. Nüüd, enne uut tulekut, edastas Rival Sons korraldajaile nõude, et ka seekord oleks kontserdi erikülaliseks just Dramamama.

Dramamama vokalist Mikk Tammepõld lausus, et väga hea meel on, et Rival Sons seekord ise neid lava jagama palus. "Muusikud ikka üksteist tunnustavad ja toetavad. Tegu on super hea bändiga, väga jõuline ja dünaamiline muusika. Eelmisel Tallinna kontserdil olles oli tunne nagu oleks ajamasinaga seismekümnendatesse lennutatud," ütles Tammepõld. "Need kes selle ajastu rokkmuusikat austavad saavad kindlasti teisipäeval suure elamuse."

Dramamama on Tallinna rokiansambel, mis on tegutsenud alates 2008. aasta suvest. Pärast Mikk Tammepõllu ja Viljar Normani endise ansambli Brides in Bloom lagunemist loodud Dramamama ilmutas 16. oktoobril 2009 omanimelise debüütalbumi. Tänavu kevadel sai bänd maha teise kauamängivaga "VIP".

Los Angelesest pärit Rival Sons loodi 2008. aastal. Aasta hiljem avaldas bänd digitaalselt oma kulu ja kirjadega albumi "Before the Fire", mis avaldati 2010. aasta alguses limiteeritud koguses ka CD kujul. Esikalbum äratas piisavalt tähelepanu ja band kutsuti soojendusartistiks Alice Cooperi ja Kid Rocki tuuridele.

Silma jäädi ka plaadifirmale Erache Records, kes peatselt sõlmis bändiga plaadilepingu ja juunis 2011 avaldati album "Pressure & Time". Albumi kujunduse tegi Storm Thorgerson, kes muuhulgas on kujundanud albumikaasi ka Led Zeppelinile ja vast üks tähelepanuväärsemaid töid on olnud Pink Floydi albumi "Dark Side of The Moon" kujundus.

Uus album "Head Down" ilmus tänavu 17. septembril. 

Pileted kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides, kodulehel ja Statoili teenindusjaamades. Uksed kontserdile avatakse kell 19.