Saund
3. oktoober 2012, 07:00

Rival Sons püüdleb staadionibändiks

Noorele rokikollektiivile on ennustatud suurt tulevikku. Muusikakriitikud võrdlevad neid Led Zeppelini, Jimi Hendrixi, Creami, The Who ja Steppenwolfiga. ITunes kuulutas nad mullu aasta parimaks rokiuustulnukaks. Reedest on meestel käsil kolmas päris oma turnee.

"Naudime seda tunduvalt rohkem kui soojendaja ametit. Soojendaja on põhiesinejast ikkagi kehvemas olukorras. Guns’n’Rosese kontserdid olid erand, sest Axl Rose tahtis hilja lavale minna ja meiegi saime alustada üsna hilisel ajal, nii et saal oli juba puupüsti täis – 20 000 inimest! Vahel läheb soojendaja peale juba kell seitse ja pool publikust pole veel kohalgi," võrdleb Michael Miley. "Hoopis teine tunne on, kui kontserdihallist ulatub välja 1000 inimesest koosnev saba ja nad kõik on seal, et näha just teid!"

Muusik loodab, et kümne aasta pärast on Rival Sons staadionirokkbänd. "Võimas oleks müüa mis tahes maailma paigas 20 000–30 000 piletit," unistab ta. Samas ei ütleks bänd ära ka soojendamisest, kui pakkumise teeks Kings of Leon või Jack White.