Inimesed
1. oktoober 2012, 15:51

UUS RAAMAT: Urmas Sõõrumaa paljastab rikkuse valemi (28)

Kirjanik Allan Keian kirjutas ärimees Urmas Sõõrumaaga kahasse raamatu "Kuidas rikkaks saada". Pealkiri ütleb selgelt ära, mis nippe jagatakse.

"Värske jõukuseõpiku stiil on harivalt aus, maitsekalt peen ja kaasahaaravalt jõuline, mis ühtlasi kinnitab fakti, et raha teenimine on õpitav oskus ning selle kulutamine suur nauding," seletas Keian. "Raamat paljastab meile, kuidas tõeliselt suure raha teenimine on väga peen kunst ning selle kulutamine tõeline kirg."

Suure raha teenimisest teab Sõõrumaa palju. Äripäeva eelmisel nädalal avaldatud rikaste TOPis on ta 43,5 miljardi euroga 45. kohal. Ta investeerib peamiselt kolme valdkonda: teenused, kinnisvara, energeetika.

Uue raamatu kaanel aga on ootamatud kangelannad: missid Diana Arno ja Madli Vilsar. "Missid valisin seepärast, et üks on blond ja teine brünett, raamatu peategelane puutub just sellistega oma eluteel kokku, võiks öelda, et nad kehastavad tegelaskujusid," paljastab Keian. Ise on ta pildil seetõttu, et esmakordselt on tema romaan natukene autobiograafiline.

Allan Keiani sulest on varem ilmunud kaks meelelahutusliku romaani, ühe kaanel oli toona laulja Janne Saar.