Estonia ooperikoor Liviko tootmisliini taga.Foto: YouTube
Raha
26. september 2012, 13:54
Vaata videot!

RAHA VÕIM: estoonlased laulsid sponsorile "La Traviatat", töökitlid seljas ja "Vana Tallinna" pudelid peos (30)

Eile, AS Liviko 114. sünnipäeval, mil alkoholitootjast sai Rahvusooper Estonia peasponsor, korraldas teater sponsorile meelepärase etteaste.

Valgetesse töökitlitesse riietatud Estonia ooperikoor ning solistid Kadri Kipper ja Oliver Kuusik laulsid tootmisliini taga maha Verdi „La Traviata" joogilaulu, samas „Vana Tallinna" pudeleid imetledes ja neile suudki andes.

Eelnevalt olid AS Liviko nõukogu esimees Enn Kunila ja Rahvusooper Estonia peadirektor Aivar Mäe andnud oma allkirjad koostöölepingule.

Koostöö auks AS Livikoga nimetab Estonia oma iga-aastase Rahvusvahelise muusikapäeva ooperigala järgmisest aastast Vana Tallinna Ooperigalaks.

"Meie koostööleping Livikoga on eriline, sest see on esimene nii pikaajaline peasponsorileping. Kahe vana ja väärika läbinisti Eesti organisatsiooni koostöö päädis võimsa toetusega Eesti kultuurile," sõnas Mäe.

"Liviko asumine rahvusooperi toetajate sekka on seotud meie sotsiaalse missiooniga - aidata kaasa eestimaise väärtkultuuri traditsioonide järjepidevusele ja jätkumisele," sõnas Kunila.