Diskolegend Bad Boys Blue esinemas suvel Pärnus.Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees
Saund
17. september 2012, 15:10

Bad Boys Blue solisti ründamine toob kaasa kriminaalmenetluse (14)

Tallinnas asuvas ööklubis Club Panoraam visati reede õhtul klubis esinenud diskolegendi Bad Boys Blue solisti John McInerney'd ja üht taustlauljat klaasiga. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetluse.

Programmijuht Kaido Vare sõnul polnud nende vigastused õnneks väga tõsised ning haav õmblemist ei vajanud. "Pärast esmaabi andmist sai bänd kenasti järgmisele esinemisele lennata," lisas ta.

Vare sõnul pole sellist juhtumit, kus artisti rünnatakse, nende klubides enne juhtunud.

"Kahjuks ühiskonnas siiski leidub ebaadekvaatseid inimesi, kes ühe teoga rikuvad ära kõigi teiste õhtu. Eriti sügavalt tunneme kaasa bändi solistile John McInerney'le, kes ootamatult langes pahatahtliku isiku rünnaku ohvriks. See juhtum näitab, et rünnaku ohvriks võib meist igaüks langeda. Kutsume üles kõiki kaasmaalasi olema sallivad ja samuti ka tähelepanelikud enda ümber toimuva suhtes, et pahade kavatsustega inimesed ei saaks kurja teha," ütles ta.

Ööklubi esitas seoses selle vahejuhtumiga avalduse ka politseile.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Andres Sang ütles Õhtulehe veebitoimetusele, et praegu pole viskaja isik veel politseile teada, kuid politsei algatas juhtumi uurimiseks kriminaalmenetluse.