Foto: repro
Inimesed
15. september 2012, 09:01

Chris de Burghi tütar poseerib Playboys paljaste rindadega (7)

Kas võis lembelaulik Chris de Burgh 1986. aastal oma tütrele laulu "For Rosanna" kirjutades aimata, et tema silmaterake meesteajakirjas rinnad paljaks kisub?

De Burghi 28aastane tütar Rosanna Davison on põhjustanud kahinat, poseerides Saksa Playboyle paljaste rindadega. Ajakirja oktoobrinumbri kaanel on iluduse ainsaks ihukatteks tibatillukesed stringid ja rohmakad ehted, kirjutab The Sun. Ajakirja sees leidub hulk erootilisi fotosid, millel Rosanna võtab võrgutavaid poose: ühel lamaskleb palja büstiga ja stringidega iirlanna liivarannal veepiiril, teisel istub sammaldunud puutüvel kaksiratsi, üll vaid kõrge pihaga alukad.

Rosanna kinnitab, et Mauritiusel kahel päeval tehtud fotod on ülimalt maitsekad. Kuulu järgi sai ta honorariks kuuekohalise summa. Topless-poseerimist nimetab staaritütar imeliseks kogemuseks. "See ei tekitanud minus vähimatki kohmetust," ütles Rosanna The Suni Iiri väljaandele. "Tundsin end täiesti vabalt." Kaunitari sõnul on tema otsust Playboyle poseerida toetanud nii ema-isa kui ka elukaaslane Wes.

Mulluses intervjuus The Guardianile tunnistas Chris de Burgh uhkusega, et tütar, kes võitis 2003. aastal Miss Worldi tiitli, valmistub Playboy fotode tegemiseks. "Mulle ei valmista see vähimatki probleemi. Erootikal ja pornograafial on suur vahe. Ta ise on öelnud, et kui on vana ja kortsus, saab ta vähemalt neid fotosid vaadata. On õiglane öelda, et ilugeenid tulevad mu naiselt Diane’ilt."