Foto: Meelis Tomson
Inimesed
4. september 2012, 06:58

Charlene Rennit usub, et töö eest saadava palga suurus on oluline (17)

Juba pikemat aega Abu Dhabis elav ja töötav kaunitar Charlene Rennit, kes mõne kuu eest puhkusreisiga mööda Euroopa kaunimaid kuurorte oma 25. sünnipäeva tähistas, rääkis Buduaarile oma lapsepõlveunistustest ja sellest, kui tähtis on tema jaoks raha.

Kui Charlene oli laps, siis unistas ta väga ebatavalistest ametitest, nüüd on ta aga õnnelik, et tema kunagine soov täide ei läinud. "Lapsena tahtsin saada dinosauruste uurijaks või astronaudiks. Aga jumal tänatud, et päris nii ei läinud. Leidsin oma unistuste ameti hoopis firmade grupi marketingijuhina, mis on just ideaalne väljund oma kreatiivsuse ja äriedendamise rakendamiseks." Tööd, mis ei meeldi, ta teha ei tahaks, tähtsat rolli mängib aga ka korralik sissetulek.

"Otse loomulikult on raha teenimine oluline, eriti tänapäeva materialistlikus maailmas. Mis puutub aga juhtu, kui meelepärase töö palganumber on väike, soovitan ma ennekõike antud alal kogemus kätte saada ning siis step by step järjest kõrgemale pürgida – mugavale oksale liiga kauaks istuma jääda ei tohi. Vaheta firmasid, turgu."