CHER JA MEHED: Aegade jooksul on Cheril olnud lühemaid ja pikemaid suhteid näiteks näitleja Val Kilmeri (vasakult) ja Tom Cruise’iga ning muusikute Eric Claptoni, Gene Simmonsi ja Bonoga. Foto: AFP, Reuters (Scanpix)
Inimesed
27. august 2012, 07:09

Cheri järjekordne abieluplaan läks vett vedama? (6)

Mitme tabloidi teatel pidi laulja ja näitleja Cher (66) sel sügisel abielluma endast 24 aastat noorema mehe, endise Põrguingli Tim Medvetziga. Nüüd on Cher teatanud, et mingit abielu ei tulegi.

"Kullakesed, ma pean selgitama, et ma ei plaani Timiga abielluda," säutsus staar Twitteris pärast kuuldusi, mida edastas teiste seas ka Briti tabloid Sun. Sama kinnitas veebiportaalile E! Online ka lauljanna esindaja.

Cher ja Medvetz said tuttavaks ühiste sõprade kaudu ja leidsid üksteist tänu ühisele armastusele Harley-Davidsoni mootorrataste vastu. Medvetz on nimelt endine mootorrattagängi Põrguinglid liige. Hiljem sai temast siiski telestaar. Nende 2008. aastal alanud suhe sai läbi pärast kaht aastat, kuna töökohustused ja -reisid hoidsid neid liiga palju lahus, vahendab Daily Mail.

Käesoleval aastal hakkasid nad aga tänu Cheri kahe poja Chazi ja Elijahi keelitusele taas käima. Pärast teist korda Mount Everesti tippu ronimist olevat Medvetz oma sõbrale öelnud: "Ma arvasin, et Everestile ronimine on looduse kõige võimsam kutse, aga mulle tundub, et Cheriga abiellumine käib sellest üle!"

Vahepeatusena koomiksid

Pärast Medvetzist ajutiselt lahku minemist oli Cheril mõni kuu suhe koomiksikirjutaja Ron Zimmermaniga, kellega nad kohtusid Facebooki vahendusel. Zimmerman olevat arvanud, et temaga räägib kas mõni Cheri jäljendaja või lausa prostituut. "Me räägime endiselt iga päev, kus me ka pole," ütles Cherist 12 aastat noorem mees hiljem.

Oscari võitja Cheri kaks kõige kuulsamat suhet jäävad aga aastakümnete taha. Tuntuim neist oli muusik ja hilisem poliitik, temast 11 aastat vanema Sonny Bono, kellega ta tutvus 1962. aastal. Kaks aastat hiljem nad abiellusid. Ühiselt tehti ka kuulus muusika- ja komöödiaprojekt Sonny & Cher. Lõpp oli siiski õnnetu ning 1975. aastal sai teoks üsna mürgine lahutus. Samal aastal abiellus Cher muusik Gregg Allmaniga. See abielu kestis neli aastat. Mõlemast abielust on Cheril üks laps.

Lõiguke Hollywoodi

Järgnes aastakümnete kaupa tuntud ja tundmatuid afääre. 1979. aastal kohtus Cher hevibändi Kiss laulja Gene Simmonsiga, kui palus tema käest oma tütre Chastity (kes muutis 2010. aastal oma sugu ja nime) jaoks autogrammi. Suhe kestis järgmise aastani, kusjuures mõlemale oli see avatud suhe ja nad käisid väljas ka teiste inimestega.

1984. aastal avastas Cher nooremad mehed ja kurameeris toona veel tundmatu ja endast 14 aastat noorema näitleja Val Kilmeriga, kes hiljem sai tuntud filmidega, nagu "Top Gun" ja "Batman igaveseks". Järgmisel aastal tegi lauljanna mõne kuu vältel romantikat Tom Cruise’iga, kes on temast 16 aastat noorem. Ka nüüdseks skandaalne superstaar Cruise oli toona veel tundmatu 23aastane noormees. "Ta oli häbelik ja armas ja lihtsalt kõige nunnum mees, keda te ette kujutada suudaks," ütles Cher Cruise’i kohta aastal 2008. telesaates "Good Morning America", kui kunagine suhe esimest korda päevavalgele tuli.

Oma üheöösuhetest meenutas Cher mõne aasta eest veel ka Eric Claptonit, kuid on avaldanud tugevat kahetsust, et jättis kasutamata võimaluse seitsmekümnendatel olla nii Elvis Presley kui ka Marlon Brandoga, kes olid staarist 11 ja 22 aastat vanem. Vananeva Presleyga jäi suhe ära lihtsalt seepärast, et Cher olevat olnud liiga häbelik ja ütles viimasel hetkel ära.