Oprah WinfreyFoto: AP/Scanpix
Inimesed
24. august 2012, 12:22

Oprah Winfrey rängimatest aegadest televisioonis: mind sõimati neegriks! (20)

Oprah Winfrey avalikustab, et ka temal on olnud televisioonis töötades raskeid aegu. Näiteks sõimati teda 1990ndatel Ellen DeGeneresiga saates lesbiteemal rääkimise järel neegriks. 

Oprah kinnitab, et peale avameelset saadet, kus Ellen DeGeneres rääkis oma lesbilisusest, helistasid ning kirjutasid paljud ning elasid oma raevu tema peal välja. Oprah' sõnul sõimati teda neegriks ning kästi Aafrikasse tagasi kolida, vahendab Daily Mail.

1997. aasta aprilli lõpupäevil ekraanile jõudnud skandaalne Oprah šõu, milles armastatud koomik ja näitlejatar Ellen paljastas oma lesbilisuse, ajas ameeriklased marru.  Oprah polnud ainus: produtsendid said tapmisähvardusi ning Ellenit ründasid erinevad religioossusele rõhuvad rühmitused. Winfrey oli sellest šokeeritud, sest nagu ta ise kommenteerib: "Soovisin vaid oma head tuttavat toetada. Ma ei arvanud, et sellist vastukaja saan."

Sellest hoolimata arvab Oprah, et Ellen poleks tänasel päeval nii populaarne, kui ta poleks end rahvale televisioonis avanud. "Vaatajad näevad temas iseennast, tõelist ning ausat inimest."