Tele
12. august 2012, 20:42

Ronn Moss ehk Ridge hülgas "Vaprad ja ilusad" (37)

Taylor ja Brooke enam Ridge'i pärast võidelda ei saa, nimelt lahkub Ridge'i kehastanud Ronn Moss "Vapratest ja ilusatest". Üllatus, üllatus - tüliõunaks nigel palk.

Portaal EW kirjutab, et 25 aastat sarjas mänginud Moss ei nõustunud oma töölepingut uuendama, sest palgatingimused polnud sellised, kui ta oli lootnud.

Moss ise pole lahkumist kommenteerinud. Sarjameeskond ütles viisakas pressiteates, et Mossi peetakse alati perekonda kuuluvaks ning talle soovitakse edu edasistes tegemistes. Moss oli üks neljast originaalnäitlejast, kes siiani sarjaga seotud. Teised on Susan Flannery (Stephanie Forrester), John McCook (Eric Forrester) ja Katherine Kelly Lang (Brooke Logan).

Mossi viimane võttepäev on 14. augustil, see episood peaks eetrisse minema millalgi septembris. Aga mine tea - seebinäitlejatel on kombeks vahel sarjast lahkuda ja hiljem ikkagi naasta (pole võõras seegi, kui tegelaskuju surnust tõuseb...), seega jääb fännidele väikenegi lootusekiir.

USA seebisarjade reitingud on viimastel aastatel langenud, pole ka "Vaprad ja ilusad" erand. Keskmiselt vaatab seda USAs pisut üle kolme miljoni inimese. Siiski on sarjal suur hulk fänne välismaal. Kokku vaatab praegu maailmas sarja üle 26 miljoni inimese. Oma väike roll on sel ka Eesti televaatajatel, sarja näitab ikka veel TV3.