Inimesed
2. august 2012, 07:03

Karolin Kuusik: Eesti olümpiariietus mõjus liiga tehnolikult ja futuristlikult

«Kilematerjal, hõbedased-valged toonid, digitaalne muster ja sportlik tegumood mõjuvad kokku tõesti liiga tehnolikult ja futuristlikult,» nõustus disainer Karolin Kuusik nendega, kes riietuse tulevikku paigutavad. Samas annab tema hinnangul tänavusi olümpiariideid väga edukalt tänavamoega kokku sobitada. «Näiteks lühikesed teksad, T-särk ja muhu mustriga tuulejope oleks koos väga äge komplekt. Sel juhul kaoks ka Caateri assotsiatsioonid.»

Sellisel negatiivseid kommentaare pälvinud moel silmapaistmist disainer heaks noodiks ei hinda. «Kui kõik delegatsioonid oleksid riietunud sportlikumalt, poleks me ilmselt nii väga silma paistnud ja kõneaineks osutunud. Meie õnnetuseks aga on teiste delegatsioonide riietused šikid ja esinduslikud ehk meie omadest väga erinevad,» arvas ta.

Õige olümpiarõivas peaks Karolini arvates kindlasti tuginema enda maa värvidele ja kaugelt silma paistma. «Mulle meeldib praegune üleüldine kontseptsioon – vastavalt hooajale suvine ja vastavalt sündmusele pidulik.»

Karolini lemmikriietust kannavad aga hoopis Belize’i sportlased. «Nendes oli mõnus tasakaal pidulikust moest ja vabast suveriietusest,» hindab Karolin retrohõngulisi suveülikondi.