KAUNIS TAGUOTS: ... ja see on ka kõik, leiab moelooja Karl Lagerfeld.Foto: Reuters, Mavrix/Scanpix
Inimesed
1. august 2012, 12:20

Karl Lagerfeld Pippa Middletonist: "Mulle ei meeldi ta nägu. Ta peaks ainult oma tagumikku näitama." (35)

Moekeiser Karl Lagerfeld, tuntud irvhammaste seas ka kui Hull Karl, tegutseb taas. Sel korral on tema ründeobjektiks hertsoginna Catherine'i kauni taguotsaga õde Pippa. Ja ainult seda taguotsa ta näitama peakski, leiab Lagerfeld.

Varem lauljatar Adele't paksuks nimetanud Lagerfeld rääkis ajalehele The Sun, et hertsoginna ise on kaunis ja "õige naine selle poisi [prints Williami] jaoks". Kui aga jutt läks hertsoginna õele Pippale, ei olnud 78aastane moelooja sõnadega enam nii helde.

Kate on Lagerfeldi arvates romantiline kaunitar, ent Pippa ... "Mulle ei meeldi ta nägu. Ta peaks ainult oma tagumikku näitama," sõnas mees. Vaevalt Pippa fännid keisri sõnavõtuga rahule jäävad - on ju Pippa tagumik kuulutatud üheks ihaldusväärseimaks maailmas.

Tegu pole esimest korda, mil Lagerfeld Middletoni õdede osas sõna võtab. Tõsi, kiidusõnu on tal seni jätkunud üksnes hertsoginna jaoks. Kui kriitikute arvates on Kate'i stiil igavavõitu, siis Lagerfeld ütleb, et naine võib kanda mis tahes rõivast ja on ikka kaunis. Pealegi tunnetavat Kate hästi, millal ja mida kanda.