Foto: AP/SCANPIX
Inimesed
25. juuli 2012, 10:07

Jennifer Hudsoni lähedaste tapjale määrati viimaks karistus (7)

Jennifer Hudsoni endisele õemehele William Balfourile, kes 2008. aastal tappis Oscari-võitja ema, venna ja õepoja, määrati ajakirja People teatel lõpuks karistus. 

Balfourile mõisteti jõletu kolmikmõrva eest kolm eluaegset vabaduskaotust. "Teie süda on polaaröö," ütles Cooki maakonna ringkonnakohtunik Charles Burns USA laulja ja näitleja endisele õemehele. Kohtuprotsessil esimese tunnistajana üles astunud Jennifer istus Chicago kohtusaalis oma õe - Balfouri eksnaise ning noorima ohvri, seitsmeaastase Julian Kingi ema Julia - kõrval ning pühkis kohtuotsust kuuldes silmi.

Armukade Balfour tappis Julia lähedased, saades teada, et tal on uus kavaler. Balfour oli Hudsoni õde 2008. aastal pärast lahkuminekut kümneid kordi ähvardanud: "Kui sa mu maha jätad, sured sa viimasena. Kõigepealt tapan ma su pere."

31aastane süüdimõistetu ütles oma avalduses, et palvetab kasupoja eest. "Armastasin teda. Armastan teda endiselt. Olen süütu, teie kõrgeausus."

Kuid kohtunik Burns ei võtnud sellist juttu kuulda. "Fakt, et olete suuteline kohtus seisma ja ütlema, et armastate seda last, on solvang meile kõigile."