Inimesed
25. juuli 2012, 06:57

Mariah teenib "American Idoli" kohtunikuna 18 miljonit dollarit (2)

Esmaspäeval leidsid kinnitust kuuldused, et Jennifer Lopezi asemel saab USA superstaarisaate "American Idol" kohtunikuks samavõrd vägev diiva – Mariah Carey. Ajakirja Us Magazine andmeil ulatatakse Mariah’le palgatšekk, millesarnast pole välja teeninud ükski teine muusikavõistluste kohtunik – 18 miljonit dollarit.

Carey eelkäija Jennifer Lopez tegutses noorte lauljate võistlusel kohtunikuna kaks hooaega. Kuulu järgi teenis ta mõlemal aastal 12 miljonit dollarit. Konkureerivas reality show’s "The Voice" tegutsev Christina Aguilera rääkis endale kuuldavasti välja 10 miljoni dollarilise palga. Teine endine teinitäht Britney Spears kasseerivat kolmandal muusikalisel televõistlusel "X Factor" 16 miljonit.

Us Magazine sahistas juba 12. juulil, et viiekordne Grammy-võitja Mariah peab läbirääkimisi "American Idoli" 12. hooaja asjus. Esmaspäeval kinnitas 43aastane lauljanna, et käed on löödud. "Laulja, helilooja ja produtsendina on tore ja rahuldust pakkuv aidata leida uusi andeid ja "American Idolile" midagi omalt poolt anda," ütles aasta ja kolmekuiste kaksikute ema oma avalduses.

Mariah töötab parajasti stuudios uue plaadi kallal. Esimene singel "Triumphant" ilmub tema sõnul augusti algul. "Ma ei suuda ära oodata, millal saan suunata oma loomeenergia sellesse saatesse, mis on tohutu ülemaailmne fenomen," lisas ta.