Foto: Kaupo Kikkas
Inimesed
18. juuli 2012, 21:02
Reporteri video!

Ooperilaulja Annely Peebo lõbustas haigeid lapsi (9)

Ooperilaulja Annely Peebo käis Mustamäe lastehaiglas lastele laulmas. Peebo rääkis väikestele haiglapatsientidele, et on kahe lapse ema ja teab, kui tähtis on olla oma lapsele hea ja hell. Ja lohutas, et ärgu nad kunagi jätku unistamist ega lootmist. "Minagi unistasin lapsena saada lauljaks ja see unistus täitus!" jutustas Peebo. Seejärel laulis ta lastele "Põdra maja", ikka koos liigutustega.

Ooperiprimadonna esitas ka siiraid laule emast ja vanaemast. "Kõige tähtsamad on meile ema ja vanaemad, tahaksingi teile laulda vanaemast. Ja nüüd teeme kõik oma emmele kalli!" õhutas ta emasid ja lapsi üksteist kallistama. Seejärel kutsus ta lapsi kaasa laulma ja end liigutama loo "Kes aias" saatel.

Peebo jutustas lastele ka seda, kes on ooperilaulja ning mida ta esitab. Ja rääkis, et juba lapsena laulis ta kodus hästi kõva häälega, mille peale ema alati ütles, et temast saab küll ooperilaulja. "Mina ütlesin, et mis hirmsat tulevikku sa mulle ennustad. Arvasin, et ooperilauljad on alati suured ja paksud, aga näed, ooperilauljaks ma just saingi," pajatas Peebo lastele ning väike pisargi tungis silmanurka.

Vaata lähemalt Kanal 2 "Reporteri" videost!