ISA JA POEG: Sage Stallone oli surres vaid 36aastane. Pildil isa ja poeg 1990. aasta filmis «Rocky V». Foto: Reuters/scanpix
Inimesed
17. juuli 2012, 07:00

Mis viis hauda Sylvester Stallone’i 36aastase poja? (7)

"Palun alandlikult kõiki, et mu poja mälestus ja hing rahule jäetaks," ütleb Sylvester Stallone, kelle 36aastane poeg Sage leiti reedel oma kodust surnuna. USA madinatäht viitab oletustele, et noormehe viisid hauda uimastid või alkohol. Kuid selgust pole Sage’i surmas ka pärast lahangut.

"Kui lapsevanem oma lapsest ilma jääb, pole suuremat valu olemas," ütles 66aastane USA action-staar uudisteportaalile TMZ.com tehtud avalduses. Sage Moonblood oli Stallone’i esikpoeg tema esimesest abielust näitlejanna Sasha Czackiga. Isa ja poeg mängisid üheskoos 1990. aasta filmis "Rocky V" – Sage kehastas nimikangelase poega Robertit. Ühistöö jätkus 1996. aasta filmis "Daylight". 2006. aastal oli Sage valmis saanud esimese lühifilmi. "Anun inimesi, et nad mu andeka poja mälestust austaksid ning tunneksid kaasa tema armastavale emale Sashale," ütleb Stallone. "Seda piinavat kaotust jääme tundma elu lõpuni. Sage oli meie esimene laps ja meie universumi keskpunkt."

Elas üksiklasena prahi keskel?

Majapidajanna leidis Sage Stallone’i surnukeha 13. juuni pärastlõunal tema kodust Studio City nimelises Los Angelese elurajoonis. Vägivallamärke ei tuvastatud. Politsei allikad väitsid TMZ.comile, et Sage oli oma toas surnud olnud vähemalt kolm-neli päeva. Kuid noormehe advokaat ja kauane sõber George Braunstein tõttas teatama, et vaid 17 tundi enne surnukeha leidmist oli Stallone’i Facebooki lehele värskeid pilte postitatud.

Lisaks tõrjus Sage’i 15 aastat tundnud Braunstein kahtlustusi, nagu oleks ta hauda viinud alkohol või uimastid. Esialgu sahistati, et noormehe ümbrus kubisenud tühjadest napsipudelitest. Kuid Braunstein väitis, et see oli limonaaditaara. "Sage isegi ei joonud," kinnitas ta. Ainsa pahena nimetas advokaat Sage’i nikotiinilembust. Kuid muidu olnud staaripoja mõnuaineks kompvekid. Politsei esindaja sõnul leiti uurimise käigus retseptiravimite pudeleid. Kuid seda, milliseid nimelt või mis osa need võisid olla Sage’i surmas mänginud, keeldus ta täpsustamast.

Kauane sõber: Sage pidi sel nädalavahetusel abielluma

"Sage oli väga noor, väga tundlik ja väga andekas poiss," ütles Braunstein. "Polnud vähimatki märki, et tema elus oleks midagi viltu olnud." Hiljuti sõlmisid Sage ja tema äripartner lepingu uue filmi linaletoomiseks. Peale selle pidi Stallone’i poeg, kelle minevikku kuulus 2008. aastal tühistatud abielu, oma kauase sõbratari selsamal nädalavahetusel Las Vegases altari ette viima. Nii et kõlakad Sage üksiklaseelust keset prahihunnikuid pidid olema alusetud. "Ta oli väga iseseisev inimene ja veetis palju aega omaette kirjutades ja taustauuringuid tehes ja filme vaadates. Ta teadis filmide kohta kõike," rääkis Braunstein. "See mees oli elav filmientsüklopeedia. On märkimisväärne, isegi natuke imelik, kui palju ta teadis."

Lahang ei toonud Stallone’i poja surmas selgust. Nüüd tuleb oodata toksikoloogiliste analüüside vastuseid, milleks võib kuluda kuni kaks kuud. Advokaadi kinnitusel oli Sage nii oma ema kui ka isaga lähedane. "Ta vaatas neile alt üles." Toas, kus Sage Stallone surnuna leiti, oli üksainus foto. Pilt, kus 14aastane Sage isa Sylvesteri kõrval seisab. "Isa oli tema silmis iidol," kinnitab Braunstein.

Kolmest abielust 2 poega ja 3 tütart

1974. aastal sõlmitud abielust on Stallone’il teinegi poeg Seargeoh. Paraku pidid ema-isa tema pärast ränka südamevalu tundma: poisil diagnoositi autism. 1985. aasta veebruaris läksid Sasha ja Sylvester lahku. Juba sama aasta detsembris abiellus Stallone seksika taani amatsooni – modelli ja näitleja Brigitte Nielseniga. Nende õnne jagus vaid kaheks aastaks. Pikalt vaba mehe elu nautinud Stallone abiellus 1997. aasta mais endast 22 aastat noorema modelli Jennifer Flaviniga. Juba aasta varem oli ilmale tulnud nende esiktütar Sophia Rose. Püsima jäänud peres sirgub veel kaks noort daami: 1998. aastal sündinud Sistine Rose ja temast neli aastat noorem Scarlet Rose.