Natalie Wood ja Robert Wagner.Foto: AP
Inimesed
8. juuli 2012, 16:48

HOLLYWOODI MÜSTEERIUM: Natalie Wood ikkagi mõrvati? (5)

Näitlejanna Natalie Woodi traagilise surma asjaolud on aastakümneid olnud küsimärk. Kui varem oli tema surm ametlikult liigitatud õnnetusjuhtumiks, siis nüüd ütlevad uurijad, et surma põhjus on määramata. Seega pole ka ametlikult välistatud, et ta ikkagi mõrvati.

"West Side Story" täht Wood suri 1981. aastal, kui ta oli vaid 43aastane, kirjutab Huffingtonpost.com. Ta oli California rannikul ühel jahil koos abikaasa Robert Wagneri ja näitleja Christopher Walkeniga. Wood jäi öösel kadunuks, hiljem leiti ta veest uppununa. Väidetavalt ei näinud keegi pealt, kui ta vette kukkus. Wood oli raskes joobes ja arvati, et ilmselt ta libastus ja kukkus vette.

Juhtumit hakati uuesti uurima mullu, kui jahi kapten Dennis Davern tuli välja avaldusega, et usub, et Woodi surma taga oli Robert Wagner. Kapteni sõnutsi olid abikaasad saatuslikul päeval korduvalt tülitsenud. Kui Wood öösel kadunuks jäi, oli Wagner väidetavalt Davernile teatanud, et naist polegi vaja otsida.

Uurijad on juhtumiga aktiivselt tegelenud. Nüüd öeldi, et juhtumi puhul ei saa enam kindlalt väita, et see oli õnnetus. Surma põhjus on teadmata. Muu hulgas selgus, et paljud Woodi kehal olnud sinikad ja marrastused ei olnud seotud uppumisega.