Ronan Farrow oma ema Miaga. Foto: AFP/SCANPIX
Inimesed
19. juuni 2012, 12:18

Woody Allen sai isadepäeval poja käest mõnitada (8)

Woody Alleni ja Mia Farrow' ainus ühine bioloogiline laps Ronan Farrow ei suuda unustada, et Woody tema kasuõe Soon-Yiga pere lõi.

Woody ja Mia suhe purunes, kui näitlejanna avastas alastifotod, mis Woody oli klõpsinud tema kasutütrest Soon-Yi Previnist.

Nüüdseks kasvatavad Soon-Yi ja 76aastane režissöör kaht adoptiivtütart. Kuid Woody ja Mia ühine poeg Ronan ei suuda solvangut isale andestada, vahendab Today Entertainment.

"Head isadepäeva - või nagu minu peres öeldakse, head õemehepäeva!" kirjutas president Obama administratsioonis töötav 24aastane inimõiguste advokaat Ronan Twitteris pühapäeval ehk juuni kolmandal pühapäeval, mil paljudes maades tähistati isadepäeva. Tema säutsatust saatis edasi üle 1300 inimese. Üks neist oli Mia ise, kes lisas poja postitusele sõna: "KÕMAKI." Mia-poolset versiooni saadeti Twitteris edasi üle 2300 korra.

Ronan (keda väiksena kutsuti Satcheliks) pole isaga suhelnud sestsaadik, kui skandaalne armulugu ilmsiks tuli. Soon-Yi ise on öelnud, et pole Woodyt ealeski isakujuks pidanud, ehkki režisöör tuli tema ema ellu, kui ta oli alles kümnene.