PALJAS NAGU PORGAND: Kurikuulus saunastseen, kus Lennat ei kata ükski rõivatükk. Foto: Kaader filmist
Inimesed
15. juuni 2012, 07:00

Lenna paljalt Soome filmis: sattusin sinna puhtjuhuslikult! (48)

2006. ja 2009. aastal Eesti seksikaimaks naiseks valitud ja mitmete muusikaauhindadega pärjatud lauljatar Lenna Kuurmaa mängib aasta algul Soomes esilinastunud filmis "Vuosaari". Kunsti nimel pole ta pidanud paljuks ka riideid seljast heita.

Lenna mängib filmis Eesti tudengit Viivit, kes õpib ja töötab koristajana Soomes. Eevaülikonnas astub endine ninjapiiga vaatajate ette Soome tuntud režissööri Aku Louhimiesi vändatud filmi ühes saunastseenis. See kujutab eestlannat oma armukese ja tolle naisega koos saunalaval üksteise seltskonda nautimas. Naerdakse, vesteldakse ning Lenna näitab armukese naisele isegi jalal ilutsevat inglitätoveeringut. Lauljatar paljastab pea kõik oma kaunid kehakumerused.

Lenna on öelnud, et jõudis filmi puhtjuhuslikult. "Ma osalesin ühes Eesti filmiprojektis ja üks produtsent võttis minuga ühendust. Ta teatas, et üks Soome režissöör otsib oma filmi eesti näitlejaid. Nii see läks," teatab Lenna Vanilla Ninja fännilehel NinjaDiary, et ei teadnud, millise projektiga ta end sidunud on. "Läksingi sinna niisama ja kohtasin esimest korda Akut. Talle meeldis see, mida ma tegin, ja ma saingi rolli."

Produtsendid on rahul

Lenna lisab, et Soome filmis osalemine polnud tema jaoks üle jõu käiv ja keelebarjäärgi sai nobedasti ületatud. "Ma harjutasin kodus ja lugesin tekste, kuid mingisuguseid kursusi ma selle tarbeks ei võtnud. Kui mul tekkisidki mõned probleemid, siis filmi meeskond aitas mind selles," selgitab Lenna, et kõige keerulisem oli ö- ja ä-tähe kasutamine soome keeles. "Meil on ka need tähed eesti keeles olemas, kuid me ei kasuta neid niimoodi."

Soome üks hinnatumaid filmirežissööre Aku Louhimies ütleb, et Lenna alastistseenist pole tal aega rääkida, sest töötab Portugalis usinalt filmi kallal. Siiski kuuleme ta käest, et linalugu võeti Soomes hästi vastu ja seda näidatakse Helsingis siiani. Lenna ja teiste näitlejate kohta ütleb filmimees, et kõik said oma rollidega kenasti hakkama ja et ta oma filmidesse valib ta näitlejaid väga täpselt. "Kõik produtsendid on rõõmsad ja filmi tulemusega rahul. "Vousaari" läheb juba järgmisel nädalal Moskvasse filmifestivalile."

2008. aasta kevadel valis erootikaajakiri FHM Lenna Kuurmaa Eesti seksikaimaks kuulsuseks. Veel samal aastal osales ta Eesti staarfotograafi Indrek Galetini fotonäitusel "Amour – vahet pole!", kus poseeris koos teise Vanilla Ninja tüdruku Piret Järvisega aktifotol. Hiljem käidi oksjonil kahe ninjatüdruku alastipildi eest välja ligi 34 500 krooni. Samal näitusel oli ka teine ninjapiigade foto, mille lõpphinnaks jäi 20 500 krooni.

Kuu aega hiljem põlgas meesteajakiri Playboy Lenna fotoseeria ära, sest võrksukkade ja napi T-särgiga Lenna polnud piltidel ajakirja jaoks piisavalt seksikas! 2009. aastal valis seltskonnaajakiri Kroonika aga Lenna Eesti kõige seksikamaks naiseks. Sama tiitli sai ta juba teist korda – esimest korda tuli see 2006. aastal.

Aastal 2010 jõudsid Indrek Galetini fotonäituse seksikad pildid Lennast rahvusvahelisse ajaveebi Homotography, mis tutvustab homoseksuaalse alatooniga moe- ja kunstfotosid. Seejärel keelas lauljatar oma alastipiltide kasutamise fotonäitustel.