TAGASI KODURAJAL: Pärast röövlite (vasakult Tõnu Kark, Väino Laes, Ain Lutsepp) kätte langemist ja röövlikamba ülekavaldamist jõuab Karoliine viimaks tagasi koduradadele.
Inimesed
14. juuni 2012, 06:58

Martin Veinmann: Chätrin Bagala suured imestunud silmad panid paljusid armuma

"Chätrini jaoks oli kõik uus, kummaline ja erutav ja küllap see suur imestamisvõime tema silmades pani paljud temasse armuma," meenutab tema lähim ekraanipartner Martin Veinmann Delfi Publiku palvel filmivõtteid.

"Seda, mida ta hiljem mõtles ja arvas, seda mina kahjuks ei tea – meie muinasjutt lõppes küllalt ruttu pärast esilinastust," ütleb näitleja, kes ei eita, et koostöö muutis tõmmu kaunitari talle väga hingelähedaseks."Minu jaoks on Chätrin jäänud selliseks, nagu ta oli siis. Oleme kohtunud hiljem vaid korra, kui ta oli juba kaua Ungaris elanud ja seal ka abiellunud. Aga hääl oli sama!" kinnitab Veinmann. Chätrin rääkinud talle juba võtteplatsil õhinaga, et unistab isamaale Ungarisse kolimisest. "See oli see aeg, kui kõik oli ees, ei olnud aega ega tulnud pähegi küsida, kaua see kestab. Mida tema mulle või mina talle õpetasin, oleks olnud hea tema enda käest küsida, aga tema õpetas minule küll palju. Aga mida, seda ei saa ma veel välja öelda. Me olime olnud liialt lähedased, et tuttavateks muutuda."