Noomi ja Ola Rapace 4. septembril 2010 Veneetsia filmifestivalil. Samal kuul läksid abikaasad lahku. Foto: AFP/SCANPIX
Inimesed
29. mai 2012, 10:24

"Lohetätoveeringu" täht armastab endiselt oma eksmeest

Rootslaste "Lohetätoveeringuga tüdruku" filmis Lisbeth Salanderi mänginud Noomi Rapace kinnitab, et tema suhted eksabikaasaga on endiselt head.

32aastane näitlejatar  läks oma üheksa-aastase poja Levi isast Ola Rapace'ist lahku 2010. aasta septembris. Levisid jutud, et ekskaasad on nugade peal. Kuid tänu Stieg Larssoni romaanitriloogia ekraniseeringule jala Hollywoodi ukse vahele saanud Noomi kinnitab, et tema suhted Olaga on väga head. "Rootsi ajakirjandus käitus väga inetult ja kirjutas palju sellist, mis pole tõsi," rääkis näitlejatar Telegraph Magazine'ile. "Mingit sõda ei olnud. Oleme Olaga endiselt lähedased ja ma armastan teda."

Kümme aastat kestnud abielule sai saatuslikuks suhete tormilisus. "Tülitsesime palju ja tundus, et targem on midagi muuta. Nii et siis muutsimegi. Ja nüüd oleme mõlemad õnnelikumad."

Noomi karjäär on tuule tiibadesse saanud: ta mängis hiljutises Sherlock Holmesi filmis ning äsja esilinastus tema osalusel valminud Ridley Scotti ulmefilm "Prometheus", kus mängivad ka Michael Fassbender ja Charlize Theron. Kuid Ola Rapace ei pea ekskaasa suhtes kiivust tundma: tema ise mängib uues Bondi-filmis "Skyfall" kurjamit.