William Balfour mõisteti süüdi Jennifer Hudsoni ema, venna ja õepoja tapmises.Foto: REUTERS/SCANPIX
Inimesed
14. mai 2012, 12:27

Jennifer Hudsoni endine õemees mõisteti kolmikmõrvas süüdi

USA vandekohus on mõistnud Oscari-võitja Jennifer Hudsoni endise õemehe süüdi tema ema, venna ja seitsmeaastase õepoja tapmises.

Prokuröri sõnul oli William Balfour tapnud 2008. aastal Jenniferi ema, venna ja õepoja kättemaksuks selle eest, et Jenniferi õde Julia oli ta maha jätnud.

Filmiga "Dreamgirls" parima naiskõrvalosa Oscari võitnud Jennifer Hudson astus kohtuprotsessil üles esimese tunnistajana ning osales kõigil tunnistuste jagamise päevadel. Vandekohtu otsust kuuldes puhkes ta nutma, vahendab BBC News.

Hudson ja tema õde ütlesid oma ametlikus avalduses: "Oleme selles tragöödias kõik kohutavaid kaotusi üle elanud. Palvetame, et Issand andestaks hr. Balfourile nende jõletute tegude eest ning tooks tema südamesse kunagi ka kahetsuse."

31aastane Balfour, keda ootab eluaegne karistus, ei ilmutanud vandekohtu otsuse ettelugemisel vähimaidki emotsioone. Tema kaitsja on lubanud otsuse edasi kaevata. "Oleme alati olnud ja oleme endiselt seisukohal, et William Balfour pole nendes mõrvades süüdi."