Tele
14. mai 2012, 10:56

Surm, sünd, pulm: kuidas "Meeleheitel koduperenaistele" punkt pandi?!

Iga sari jõuab kord lõpuni, nõnda ka "Meeleheitel koduperenaised". Pühapäeva õhtul USAs linastunud sarja viimases osas tõmmati kõik otsad kokku. Oli nii pisaraid kui naeru.

Ettevaatust, järgnevad spoilerid! Kel tahtmine viimast osa koos üllatusmomentidega vaadata, ei tasu edasi lugeda!

Hitfix.com kirjutab, et sarjas katkes Karen McCluskey (Kathryn Joosten) elutee. Jonnakas, kuid armastatud vanaproua võitles viimasel hooajal vähiga ja pidi sellele viimaks alla vanduma. Siiski suri ta oma armastatu juuresolekul. Ja enne seda sai McCluskey hakkama tõelise heateoga.

Ja mõrvar on...

Mäletatavasti oli 8. hooaja keskpunktis mõrvajuhtum, mille taga Carlos (Ricardo Antonio Chavira). Kohtu alla läks aga Bree Van de Kamp (Marcia Cross). Oli juba pea kindel, et trellide taha ta ka saadetakse, kuid nüüd astus viimasel hetkel välja McCluskey, kes end kuriteos süüdi tunnistas.

Bree aga leidis oma õnne ühes advokaat Tripiga (Scott Bakula). Terve hooaja lahutuse üle kembelnud Lynette (Felicity Huffman) ja Tom (Doug Savant) leppisid ära Wisteria Lane'il, taustaks romantiline tänavavalgustus.

Renee (Vanessa Williams) ja Ben (Charles Mesure) hakkasid abielluma, kuid teel pulmatseremooniale tuli veel üle elada Susani (Teri Hatcher) tütre Julie (Andrea Lauren Bowen) sünnitus. Ühes selle sünni, McCluskey surma ja pulmaga saigi Wisteria Lane'il üks eluring täis ja tegelased plaanivad oma eluga edasi minna.

"Meeleheitel koduperenaised" otsustati lõpetada, sest vaatajanumbrid polnud enam eriti head. Esimese hooaja finaali vaatas koguni 30. miljonit vaatajat, sel hooajal on keskmine vaatajate arv osa kohta olnud 8,5 miljonit. Eilselt kulminatsioonilt oodatakse muidugi enamat.