Ott Aardam ja Karol Kuntsel. Foto: ALDO LUUD
Inimesed
12. aprill 2012, 07:06

Kursusevennad Aardam ja Kuntsel astuvad suvel isastaatusse (15)

Kui Saaremaalt pärit näitlejad Ott Aardam ja Karol Kuntsel aastal 2008 koos oma kaasade Laura Peterson-Aardami ja Eneli Rauaga pikale ümbermaailmareisile otsustasid minna, kõlas nende suust muu hulgas mõte, et enne pereloomist ja paikseks jäämist tuleb maailmale tiir peale teha.

Möödunud nädalal tunnistas näitleja Ott Aardam Naistelehele, et tema ja näitlejatar Laura Petersoni pere saabki varsti täiendust. "Jah, vastab tõele," kinnitas Ott, kuid millal ja mis soost laps sünnib, jättis ta saladuseks.

Teatriringkonnad aga sahisevad, et esiklast ootavad ka näitleja Karol Kuntsel ja tema koreograafist teinepool Eneli Raud. Juba toona, enne reisile minekut, rääkis Karol Eesti Naisele antud intervjuus, et on jõudnud sellises ikka, kus tekivad pereloomissoovid, ning lisas, et unistab kolmest-neljast lapsest – põnnidel jätkuks mängukaaslasi.

Kõlakate järgi peaks mõlemad Kõrgema Lavakunstikooli XX lennu lõpetanud Saaremaa mehed isaks saama suvel. Kui Ott eelistas lapse täpse sünniaja enda teada jätta, siis Karolit on praegu keeruline tabada, sest näitleja Kuntsel viibib teatriühenduse Oma Lava tükiga "Felix Ormusson" New Yorgis Eesti kultuuripäevadel.