Foto: Mati Hiis
Inimesed
9. aprill 2012, 07:00
Vaata galeriid!

J.M.K.E. esitles uut trummarit: Tartu mees Roll (6)

"Me leidsime mehe, kes otsekohe sulandus meie bändi, umbes nagu võtate sügavkülmast pitsa ja panete mikrolaineahju," kiitis J.M.K.E. liider Villu Tamme laupäevaõhtusel kontserdil Rock Cafés punkbändi uut trummarit Roland Sutti ehk Rolli. "See on see kole kiilakas mees seal trummide taga!" tutvustas Villu.

Roland on tuntud peaaegu 20 aastat tegutsenud Tartu punkansambli Nyrok City trummarina ja Tartu rokiklubi Rock’n’roll asutaja ja juhatajana. Villu sõnul on Rolli mängustiil terake agressiivsem kui eelmise trummari Andres Aru ehk Mõmmi oma, nii et laulude kõlavärving on nüüd varasemast veidi erinev.

"Meil on uus algus!" kuulutas Villu esinemise algul. Seetõttu alustas punt kontserti looga "15 meest" nagu 1986. aastal oma esimest elavmuusikakontserti. J.M.K.E. esitaski seekord vanemat materjali. Publik võttis uue trummimehe üsna soojalt vastu. Laval käisid sel õhtul ka Kosmikud ja TV3 uudistereporteri Kristjan Rabi rokkbänd Psychiatric Ward.

J.M.K.E. trummar Andres Aru on viimasel ajal kimpus olnud tervisega. Sügisel andis bänd seetõttu ootamatult unplugged-kontserdi. Ansambel pole soovinud teemat kommenteerida.