Foto: viesency.eu
Saund
5. aprill 2012, 12:05
Fotod eilsest Helsingi kontserdist!

Edetabelite lemmik Example teeb täna Rock Cafés uskumatu šõu

Viimase aja raadiote edetabelite lemmik Example annab täna Baltimaade ainsa šõu Tallinnas klubis Rock Café. Kuigi tänane pealinna suurim tantsumuusikasündmus on eelmüügist väljamüüdud, läheb uste avanedes Rock Café kassasse müüki väga piiratud kogus pileteid.

Rock Café kahes saalis toimuva üritustesarja "Green Future" kolmanda osa peaesinejaks on Example, lisaks astuvad õhtu jooksul lavale Epordwerk, Mhkl & K-Sein, Jozels, Dr. Philgood & Vasar ja Metsakutsu. Eile andis Example Helsingis väljamüüdud kontserdi.

Example on Suurbritannia laulja ja räppar, kelle kolmas album "Playing in the Shadows" ilmus möödunud aasta septembris debüteerides kahe number üks singliga edetabelis UK Album Charts. Example, kodanikunimega Elliot Gleave, sündis Lääne-Londonis 1982. aastal. Tema esinejanimi on ladinakeelse väljendi "exempli gratia" lühend, mis inglise keeles tähendab "for example".

Example tegi oma esimese edetabelietteaste 2009. aasta septembris, kui ilmus "Watch the Sun Come Up", mis oli esimene singel tema teiselt albumilt "Won't Go Quietly". Kolmandalt albumilt "Playing in the Shadows" pärinev singel "Changed the Way You Kiss Me" jõudis üle Euroopa mitmetesse edetabelitesse. Kolmas album on üleüldse väga hästi vastu võetud nii muusikakriitikute kui fännide poolt. Eelmise aasta lõpus tuuritas Example Suurbritannias ning tänavu aprillis toimub Euroopa turnee, mille jooksul jõuab Example esmakordselt ka Eestisse.

Tänase suurima tantsumuusikasündmuse ajakava on järgmine:

20.00 avanevad uksed
21.00 Mhkl & K-Sein, Jozels @ A Saal
21.00 Dr. Philgood & Vasar @ B Saal
22.15 Metsakutsu & K-Sein @ A Saal
23.00 Epordwerk @ B Saal
00.00 Example @ A Saal
01.30 Mhkl & K-Sein, Jozels @ A Saal

Piletid kontserdile on eelmüügist väljamüüdud, kuid uste avanedes on kiirematel võimalik lunastada sissepääs ka ukselt, sest müüki läheb väga piiratud arv pileteid. Uksed avanevad kell 20. Kontsert on vanusepiiranguga 16 eluaastat.