Inimesed
2. märts 2012, 07:02

Kes on laval Tenfold Rabbitis?

Laulja Andres Kõpper lavastas «Vasaku jala reede»:

Aasta BFMis audiovisuaalset meediat ja seejärel Barcelonas videodisaini õppinud Andres lööb laineid ka filminduses. Koos sõber Arun Tammega lavastas ta hiljuti kinno jõudnud põnevuskomöödia «Vasaku jala reede», kus löövad teiste seas kaasa Raivo Trass, Ago Roo, Ivo Uukkivi, Hendrik Toompere, Priit Võigemast, Taavi

Teplenkov, Lauri Pedaja ja Ott Lepland. Väärib märkimist, et see on kõigi aegade väikseima eelarvega Eesti film, tootmisele kulus vaid 36 000 eurot.

Kitarrist Rain Parve mängib nelja instrumenti:

Tallinna Ülikoolis geo-ökoloogiat ja kõrvalerialana füüsikat tudeeriv Rain mängib kitarri, basskitarri, trummi ja tuubat. Pille on ta õppinud peamiselt omaenda kodukeldris. Kitarrimängus näitas talle suuna kätte isa Vahur Parve, kes on Meie Mehe bassimees. Trumme õppis ta mängima bändiproovides mõttepauside ajal, tuubamängu algteadmised omandas kooliorkestris.

Basskitarrist Meelik Sameli rekord: neli bändi korraga:

Tallinna Ülikoolis antropoloogiat õppiv Meelik on põhikooliajast saati kaasa löönud paljudes bändides. Vahepeal sattus ta korraga lausa nelja ansamblisse, ent otsustas neist ära tulla ja pühenduda hoopis pillimänguoskuse timmimisele. Praegu kuulub ta peale Tenfold Rabbiti ka staarisaatest tuule tiibadesse saanud Kevin Johannsoni bändi Pen London and The Box ning hiphopipunti Põhja-Tallinn.

Trummar Martin Petermann mängib ka Teele Viira taustabändis:

Martin õpib TTÜs rahvusvahelisi suhteid, pooleli on tal ka Georg Otsa muusikakool. Trummimängutehnika omandas ta klassikalise löökpillimängija Rein Roosi käe all.

Praegu mängib ta löökpille Tenfold Rabbitis, August Hundis, Teele Viira taustabändis ja Jaanus Saago bändis John Four, lisaks teeb ta mitmetes projektides ajutiselt kaasa. «Eesti laulu» finaalis astub Martin üles nii Tenfold Rabbiti kui ka August Hundiga. Hariliku live’i puhul saadaks ta Teeletki, ent konkursil mahuvad Teele kõrval lavale vaid taustalauljad.