Foto: Teet Malsroos
Inimesed
28. veebruar 2012, 07:00
Vaata galeriid!

Superstaari-Karelist sai ühikarott: "Edev olen ma kogu aeg olnud!" (15)

"Ma olen "Ühikarottide" seriaali eelnevatel hooaegadel jälginud ja mulle on see väga meeldinud. Nüüd, kui tuli uus variant koos uute näitlejatega, olin ma kahe käega selles mängimise poolt. Edev olen ma ju kogu aeg olnud," räägib saatest "Eesti otsib superstaari" tuule tiibadesse saanud Karel Tallermaa, kes astub juba sel neljapäeval üles menusarja "Ühikarotid – Õed" uuel hooajal.

Karelist, kelle isa on tuntud mälutreener Tauri Tallermaa, saab ühikarott, kes kannab seriaalis nime Sander. Ta on hea poiss, kellel on Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli õppima asudes oma kindel missioon.

Karelile pole näitlejatöö võõras, sest juba pisikese poisina astus ta üles Soome produktsioonifirmas tehtud lastesarjas "Urbo ja Turbo". "Ma olin küll siis seitsme- või kaheksa-aastane, kuid kogemuse suhtes oli see kõva värk," meenutab Karel, kes mängukarude seriaalis mängis perepoega. Peale lasteseriaali on Karel üles astunud ülipopulaarses nukuteatri muusikalis "High School Musical" ("Keskkoolimuusikal"), mängides seal korvpallipoiss Zeke Baylorit. "Keskkoolimuusikalis osalemine oli mulle parajaks karastavaks kogemuseks," mõtiskleb ta. Koolipõlves on Karel kaasa teinud näiteringis ja tiirutanud mööda Eestit, lüües kaasa nii mõneski näidendis.

Kriitikat ei karda

Staarisaates finalistide hulka jõudnud Karel tunnistab, et näitlemise ja laval olemise juures on kõige olulisem oma lavapartneri lugemine. "Sa pead aru saama, mida kaasnäitleja teeb, ja proovima ennast samastada, et ka enda karakter parem välja näeks," usub ta.

Kuidas näeb Karel aga enda taastulekut meediamaailma – kas ta ei karda jälle tekkivat avalikkuse tähelepanu ja õelaid kommentaatoreid? Pealegi tuleb ta tagasi näitleja, mitte lauljana. "Mis siin ikka nii väga karta! Eks see paks nahk, mis staarisaate ajal selga sai kasvatatud, on nüüd küll õhemaks jäänud, kuid loodan, et midagi väga hullu ei juhtu. See on selline põnev projekt, kus meie eesmärk on rahvale nalja teha ja loodan, et sarja vaatajad saavad sellest ka aru," on Karel optimistlik.