POOL BÄNDI: Tantsusaalide lemmik LMFAO jõuab 17. veebruaril Tallinna vähendatud kosseisus. Sky Blu (paremal) vigastas kolme selgroodiski ja peab loobuma Euroopa turnee esimese poole kontsertidest. Foto: New Line Agency
Inimesed
13. veebruar 2012, 07:00

LMFAO kontsert toimub (4)

"Sky Blu vigastas detsembris rängalt oma selga ja on seetõttu sunnitud kogu Euroopa turnee esimese osa kontsertidest loobuma. Ta vigastas kolme selgroodiski. See tekitab suuri valusid ja arstide sõnul võib igasugune füüsiline tegevus paranemisele havasti mõjuda. Kontsert aga toimub Tallinnas 17. veebruaril sellegipoolest," kinnitab kontserdikorraldaja Gunnar Viese.

"Sellised vigastused on karmid, sest neid ei ole näha, ainult tunda. Viimane kuu on olnud üsna raske, aga ma teen kõik vajaliku, et sada protsenti taastuda ja lavale naasta. Seniks aga peab pidu edasi kestma," ütleb Sky Blu. Ravi kestab esialgse kava kohaselt märtsikuu esimese nädalani, kui Sky Blu loodab taas tuuriga ühineda, seniks juhatab party-roki lipulaeval vägesid Redfoo.

Viese lubab, et šõu ei tule ühe liikme puudumise pärast grammigi lahjem. "Kogu tehniline personal on kokku peaaegu 30 inimest, sealhulgas ka live-bänd. Tegu ei ole plaadi järgi suumaigutamisega."

LMFAO management ei mõelnud kordagi, et kontserdi võiks ära jätta. "Kuna bändi hind on tänaseks päevaks juba kümme korda kasvanud, ongi see Eesti publikule ainus võimalus seda bändi oma hiilgeajal Eestis näha," ütleb Viese.

LMFAO on praegu maailma muusikaedetabelites trooniv USA electro-pop duo, kes loodi 2006. aastal. 2008. aastal ilmus läbi iTunesi keskkonna EP "Party Rock", füüsilisel kujul laserketas jõudis kuulajateni 2009. aasta juulis. Billboardi edetabelis jõudis album 33. kohale, US Dance tabelis aga lausa teisele kohale.