Foto: Promofoto
Saund
12. veebruar 2012, 12:22

LMFAO kontsert toob Überblingenisse seninägematu möllu (1)

17. veebruaril esineb Tallinnas Club Von Überblingenis eelmise aasta edetabelite absoluutne liider ja tantsusaalide lemmik LMFAO, mis jõuab koos live-bändiga Eestisse 29 kontserdist koosneva Euroopa turnee raames.

Spetsiaalselt LMFAO kontserdi jaoks tuuakse kohale eraldiseisev PA-süsteem ning Club Von Überblingenisse paigaldatakse hiiglaslik valguspark. Saateansambli ja suure hulga taustatantsijate mahutamiseks tuleb suuremaks ehitada ka lava. Korralajad märgivad, et sellist möllu pole Überblingeni publik kindlasti varem näinud.

Karismaatilise Redfoo juhtimisel lavale astuva ansambli ning enam kui 30-liikmelise saatjaskonna nõudmised lavataguste ruumide söökide osas pole kuigi suured, palju rohkem rõhku on pandud konkreetsete karastavate ja joovastavate jookide nimekirjale.

Igas artistide ja taustabändi ruumis peab lisaks suurele valikule import- ja kohalikule õllele olema pudel Ciroc Vodkat, pudel Patron Silver tekiilat ja kaks pudelit Moet' šampust. Kontserdi ajaks nõuab esineja aga 20 pudelit šampust ainuüksi publiku piserdamiseks ning reipa enesetunde hoidmiseks vajab bänd 28 purki Red Bull energiajooki.

Lisaks läheb esineja ja taustabändi jaoks tarvis tervelt 96 täissuurses rätikut ning kontserdi ajaks tuleb lavale toimetada lisaks veel 24 musta käterätikut.

LMFAO kontserdi produktsioonijuht Martin Kuut lausus, et tegemist saab olema ühe keerukaima sündmusega New Line Agency portfoolios. "Kuigi tegemist on tehniliselt keerulise kontserdiga korraldaja jaoks, siis piletiostjad saavad kõik väga võimsa šõu osaliseks, kus ei puudu live-bänd ja paljupalju taustatantsijaid," lausus Kuut.