Lisa ja Patrick 1997. aastal, mil mehele anti täht Hollywoodi kuulsuste kõnniteel. Foto: AP/SCANPIX
Inimesed
11. jaanuar 2012, 13:03

Patrick Swayze lesk võttis alles nüüd laulatussõrmuse sõrmest

"Dirty Dancingu" täht Patrick Swayze suri kõhunäärmevähki ligi kaks ja pool aastat tagasi. Lesk Lisa Niemi otsustas alles nüüd oma perekonnanimele "Swayze" lisada, ent ühtlasi loobus ta laulatussõrmusest, kirjutab Huffington Post.

"Umbes aasta või kaheksa kuud tagasi tabas mind ootamatult üks kentsakas mõte, millest ma esialgu aru ei saanud. Aga ühel hetkel leidsin: "Teate, mida see sõrmus ütleb? Ma olen abielus Patricku füüsilise kujuga,"" rääkis Lisa Niemi saate "New York Live" võtteplatsil.

Kuna Patricku surmast saadik on Lisa temaga tugevat hingesidet tundnud, mõistis ta: "Sõrmuse kandmine annab meie suhte sügavusest vale ettekujutuse."

Oma uues raamatus "Worth Fighting For: Love, Loss and Moving Forward" ("Võitlemist väärt: armastus, kaotus ja edasiliikumine") räägib Lisa enda ja Patricku abielu kohta kogu tõe. "Ükski suhe pole täiuslik," ütleb naine, kes 2003. aastal mehe alkoholilembuse tõttu kodunt välja kolis. "Ja muidugi tuleb ette ka halbu aegu. Aga ma oleksin Patrickuga miljon korda koos - kõigi tema vigadega tükkis."