Inimesed
4. jaanuar 2012, 07:00

Kokku mänginud 36 bändis

Oma elu jooksul on Eimel kokku mänginud 36 bändis ja erinevas koosseisus. Päris esimene bänd oli Excess, kus ta enda sõnul sai esimest korda lauluhäält teha, seejärel kolis ansamblisse Terminaator.

Terminaatoris mängis Eimel trumme 12 aastat. Seda, miks mees bändist lahkus, ei oskagi ta täpselt öelda. "Iga asi saab ühel hetkel otsa. Kui pikka aega koos mängitakse, siis hakkavad rolli mängima inimsuhted. Aga ju need asjad pididki lõppema nii, nagu nad lõppesid," ütleb ta.

Seejärel hakkas ta trumme taguma ansamblis The Sun, kuhu jäi kolmeks aastaks. "Mis puutub The Suni, siis seal on trummarite vahetamise taga pigem see, et aetakse ühe vennaga äri mingisuguse väikese raha eest nii kaua kui võimalik," toob mees välja põhjuse, miks tema koostöö bändiga lõppes.

Aastal 2007 istus Eimel trummide taha ansambli The Tuberkuloited koosseisus. "Alar Aigro kutsus kunagi, et tule ja mängi osadel lugudel trummid sisse. Lõpuks mängisime sisse terve plaadi, edasi tulid loogilise jätkuna esinemised. Kõik lõppes aga sellega, et bänd sõitis Ameerikasse esinema, ma ei saanud Ameerika viisat ja pärast seda see kuidagi vajus ära," räägib ta, et ühegi bändivahetuse taga mingisugust skandaali olnud ei ole.

Lisaks on ta kaasa teinud kollektiivides Shower ja Bande.