Inimesed
3. jaanuar 2012, 07:04

Tuntud näod "Tujurikkujast" (17)

Birgit Õigemeel: "Tujurikkuja" meeldis nagu alati

"Mulle meeldis "Tujurikkuja" (nagu see mulle alati on meeldinud) ja Normann tegi ka täitsa hästi. Ülejäänust ei jäänud midagi meelde, järelikult ei olnud kõige parem," mõtiskleb lauljatar Birgit Õigemeel, kes tänu aastavahetusele kodus sai sel aastal televiisoritki vaadata. Kõige rohkem jäi Birgitile meelde Ansipi ja Haloneni võitlus. "Ott Sepp ja Märt Avandi on mu suured lemmikud ja minu arvates Eesti ühed parimad näitlejad," ütleb ta.

Trummar Borka: "Tallinna hävitamine oli võimas!"

Ansambli Tanel Padar & The Sun endine trummar Borka ütleb, et aastavahetusel ta teleri ees küll ei olnud, kuid juba järgmisel päeval vaatas kõik "Tujurikkuja" osad otsast lõpuni ära. "Tänavused sketšid olid väga head," kiidab Borka. Kõige suuremat tähelepanu pälvis temagi silmis Hiid-Ansipi lugu. "See Tallinna hävitamine ja lõhkumine oli võimas ja efektid väga tasemel," leiab ta.

Marko Kiigajaan: ainult "Tujurikkujat" vaatasingi

Tantsutäht Marko Kiigajaan tunnistab, et vana-aastaõhtul oli ainuke täispikk saade, mida ta jõudis jälgida, "Tujurikkuja". "Nii on see olnud miskipärast ka eelmistel aastatel," mõtiskleb ta. "See "Knight rideri" Kiti nali oli päris tõsiseltvõetav. Kahjuks või õnneks on paljud naljad võetud reaalsest argipäevast, seal oli neid teravaid repliike veel," arvab Kiigajaan.

Kertu Jukkum: "Tujurikkuja" oli igavam kui varem

Raadiohääl Kertu Jukkumile "Tujurikkuja" sketšid tänavus muljet ei avaldanud. "Need olid kuidagi igavamad kui varematel aastatel. Kõige rohkem meeldis mulle hoopis "Edekabel" – Henrik Normann oma tuntud headuses ja eestlaste kitsaskohti välja toov pilahuumor, kohati lausa haigettegev huumor. Ja ka "Võsareporter" oli tavapäraselt hea."