Aasta 2012 lubab kõigile sodiaagimärkidele natuke vallatlemist.Foto: AFP/Scanpix
Müstika
1. jaanuar 2012, 14:06

Vaata, mida lubab sulle 2012. aasta seksihoroskoop (19)

Planeedid ja sodiaagimärgid mõjutavad meie elu maal ja isegi meie tegemisi magamistoas. Võite avastada, et üleöö on teie kuumast voodielust saanud rutiin või vastupidi. Teie tähtkuju võib aastal 2012 saada tunda palju armastust, kuid samas võib teie partneri tähtkuju luua vaid pingelist kaost teie armuellu. Vaadates saabunud aastat, siis on igal tähtkujul lootust kogeda erootilist õndsust väga ainulaadsel viisil. Vaata, kas sinu ja su kaaslase tipphetked kattuvad! 

Jäär 21. märts - 19. aprill

Vallaline: Leia partner, kellele meeldib samu asju teha, mis sullegi. Näib, et aasta esimesel poolel harjutad uuteks vallutuseks. Ole konkreetne, et millised on sinu piirid ja nõudmised. 

Suhtes: Sina ja su partner peaksite senist tehnikat uuendama ja olema julged katsetama. Nii ootab sind sel suvel (hiljemalt sügisel) ees särtsu täis voodielu. 

Sõnn 20. aprill - 20. mai 

Vallaline: Õpi uusi sensuaalseid meetodeid. Võrguta kaaslast luulega ja pärast paari kohtamist tunned end juba võimsa loojana. 

Suhtes: Kolmekuningapäev õpetab sind hindama järjepidavust heas seksuaalelus ja õnne, et monogaamia on ikkagi parim valik! 

Kaksikud 21. mai - 21. juuni 

Vallaline: Kas sinu juures või Tema juures? Kindlasti vali koht, mis näib sulle kõige turvalisem. See on sinu jaoks aasta, kui armastad ja vajad enda ümber mugavust.

Suhtes: Suhe sinu ja su kaaslase vahel vajab veidi enam fantaasiat ja selgeks rääkimist. Teie poolt valitud aeg ja koht seksimiseks ei kipu läbi aasta olema just parim. 

Vähk 22. juuni - 22. juuli 

Vallaline: Vahetevahel tahab iga krabi oma kestast välja ronida. Sa tunned end aasta esimesel poolel veidi kiitlejana ja armastad partneritega pigem verbaalseks jääda.

Suhtes: Kui te just alustasite kostüümide ja sekspesuga mängimist, siis ei pea ju kõiki tulesid põlema jätma. Su partner läheb pööraseks, kui näeb sind erootilises pesus sumedas küünlavalguses. 

Lõvi 23. juuli - 22. august 

Vallaline: pinged tulevad sel aastal sellest, et kõik saavad su ärist ja tegemistest teada. Sulle võib ju tähelepanu meeldida, kuid sinu elu intiimsused võivad saada avalikuks, kui valid vale partneri.

Suhtes: Reaalse maailma mured põhjustavad palju olukordi, kus peate teineteisest eemal viibima, kuid teie pikaajalised eesmärgid lähendavad teid ja loovad võimalusi unustamatuks armatsemiseks. 

Neitsi 23. august - 22. september 

Vallaline: Sinus aset leidvad muutused teevad su oma partnerite suhtes veelgi valivamaks. Hoia kinni sellest, kellega sulle tundub, et suudaksid jääda kogu eluks.

Suhtes: Sinu armastatu võib olla palju suuremat indu täis, et proovida uusi asju. On oluline, et teie vahelised suhted ja piirid oleksid paigas ja selgeks räägitud. 

Kaalud 23. september - 22. oktoober 

Vallaline: Reis linnast välja pakub hulgaliselt flirtimist võimalike tulevaste partneritega, kes on sinu tähelepanu rohkem väärt, kui kodukandis sind igatsevad kaaslased.

Suhtes: Näriv tunne, et elus võib peale selle suhte olla miskit veelgi enamat - see piinab sind sel aastal vahelduva eduga. Kuid miks anda järgi kiusatusele, kui saaksid elavat fantaasiat ära kasutada ka oma praeguse partneriga?!? 

Skorpion 23. oktoober - 21. november 

Vallaline: Seksi ümberhindamine paneb sulle mõttesse mõned ulakad ahvatlused, mida olen siiani vältida proovinud. Kas 2012 on aasta, mil võtta armuke? Võtta vanem? Või noorem?

Suhtes: Te kaks olete avalikult aktiivsed inimesed, kelle magamistuppa võib sellest pingeid tekkida. Proovige mõnel metsikumal päeval enda tähelepanuvajadust täita magamistoas üksteise fantaasiaid täites. 

Ambur 22. november - 21. detsember 

Vallaline: Langus annab tõuke fantaasiate täitmiseks. Õige aeg planeerida reis, millest ammu unistad või osta ihaldatud seksmänguasi. Armastajad ei kasva küll puu otsas, kuid sind võib mõni hetk panna imestama, kust nad küll tee sinuni leiavad.

Suhtes: Uus ja huvipakkuv partner võib teie teele sattuda, muutes praegused suhted pingeliseks. See ei pruugi ilmtingimata olla midagi füüsilist, vaid ilmselgelt tugeva mõjuga isik siseneb teie intiimruumi. Teid ootab ees metsik sügis. 

Kaljukits 22.detsember - 19. jaanuar 

Vallaline: 2012 võib olla aasta, kus suurepärase seksi leidmine on lihtsamast lihtsam. Partner sinu minevikust võib hõivata koha su öistes fantaasiates või suisa tegelikkuses.

Suhtes: Reisid sind juba ammustest aegadest kummitavatesse paikadesse võivad esile tuua ammu kadunud iha. Kui te kaks olete siiani olnud liiga hõivatud, et regulaarselt armatseda, siis aasta 2012 pakub teile võimalust senised puudujäägid tasa teha. 

Veevalaja 20. jaanuar - 18. veebruar 

Vallaline: Kui oled kellegi vastu salajast iha tundnud, siis see paljastub tänavu. Suve lõpuks on vallutus lõppenud ja see on kõigile teada.

Suhtes: Te kaks olete siiani elanud järjepidevas rutiinis, mis nüüd lõplikult murtud saab. Õpid palju uut ja huvitavat seksist ja armumängud väljavalituga muutuvad paremaks. 

Kalad 19. veebruar - 20. märts 

Vallaline: Partnerite vahetamine muutub juba rutiinseks. Augustis saab sulle kinnisideeks monogaamsus ja sa võid armuda igaühte, kes on nõus sinuga suhte looma.

Suhtes: Sa tunned, et te kaugenete. Proovige asjad omavahel selgeks rääkida, millele järgneb kindlasti lihalik rõõm ja armumäng.