POLE KONFLIKTNE INIMENE!:Laulja Ott Lepland raiub nagu tulist rauda vastu igasugustele vihjetele ja kõlakatele, et ta purjuspäi ebaviisakas oleks olnud ja konfliktseid olukordi tekitanud. Foto: Meelis Tomson
Inimesed
1. detsember 2011, 06:58

Ott Lepland: käsi südamel, ma pole konfliktne inimene! Ei kaine ega purjus peaga (64)

"Kõik koosviibimised, peod, mis on mul olnud elu jooksul – võin panna käe südamele ja öelda, et mul pole kunagi kellegagi tekkinud ei füüsilist ega vaimset konflikti!" lükkab laulja Ott Lepland ümber igasugused jutud sellest, et on purjuspäi inimeste vastu ebaviisakas või üleolev olnud.

Kuulsuse ahelaid pole lihtne kanda, kui su nägu tervele ilmale tuntud ja iga su samm inimeste kõmunäljaste pilgu all. Klatšijanune seltskond sahistab, et napsisena polevat superstaar Ott Leplandis võimalik ära tunda telesaadetest tuttavat siledat ja malbet laulupoissi.

Keskmist sõrme viibutanud?

Ikka ilmuvad lagedale kõlakad, kuidas Ott olla Hiiumaal ühel suvisel koosviibimisel end liialt purju joonud ning kohelnud kõrval viibinud seltskonda ebaviisakalt ja üleolevalt. Ja käinud päev hiljem seltskonna juures vabandamas, et ei kanna kanget alkoholi just väga hästi.

Ott lükkab sellised kuuldused raudkindlalt ümber: alkohol ei tee teda põrmugi agressiivseks, sõbralikuks hoopis!

Paraku on tuntud telenäod avalikkuse tugeva surve all ning käitumisvigu on Otile varemgi pahaks pandud. Poolteist aastat tagasi kirjutas portaal elu24, kuidas Ott ei oskavat närvi minnes emotsioone vaos all hoida. Koguni sedavõrd, et näidanud ühel ööl klubi Hollywood ees fännidele keskmist sõrme ja karjunud f**k you!, kui nood laulja ja temaga kaasas olnud Anis Arumetsa nime skandeerima hakkasid. Tänavu suvel levisid aga kõlakad, et staarlauljat nähtud koos kolme sõbraga Balti jaama alkoholipoes kangemat kraami ostmas ja praalimas. "Ta ütles, et tal on raha küll ja ta võib kallima viina osta," meenutab müüja, kes tundis praalijas ära superstaarisaate kangelase. "Käitus väga ülbelt, ostis siis Laua viina ja käratas, et mis vahid, see mu sõbrale!" meenutab sama lugu kommenteerinud endine müüja Neeme, kelle väitel polevat kangelane olnud just kõige värskema olekuga. "Nojah, juhtub igaühega."

Konfliktset olukorda pole kunagi olnud!

Veel mõni kuu tagasi ütles Ott Kroonikale, et ei kakerda enam purjuspäi ringi. "Ega olegi kunagi kakerdanud! Viis aastat tagasi võib-olla oli niimoodi, et vahel ei osanud piiri pidada, nüüd oskan, enam sellist asja ei ole," vaidleb ta nüüd varem öeldud sõnadele vastu.

"Ma ei ole üldse selline inimene! Üritan alati leida inimestega ühist keelt ja pigem leida kuldset keskteed – ma ei ole konfliktne inimene ja kõik mu sõbrad, kes on minuga koos olnud, võivad seda kinnitada! Mitte ühtegi konfliktset peosituatsiooni pole olnud mitte kunagi!"