Ain-Villu Parvet raamatu "Seks, vein ja kutsikad" esitlusel.Foto: Promo/Aldo Luud
Inimesed
23. november 2011, 10:26

Ain-Villu Parvet: naisel pole mehelt seksi saamine kunagi probleem (64)

Kui tahad meest püüda, ära vasta tema sõnumitele selsamal minutil ning ära ole valmis ükskõik millal temaga õhtustama, soovitab naistele meeste kodustamise käsiraamatu kirjutanud Ain-Villu Parvet. Liigne aktiivsus langetab mehe huvi suhtesse jõudmiseks, kuid seksima on ta naisega nõus ka naise algatusel iga kell päris lihtsalt.

Ain-Villu Parvet (31) on eestlastel on meeles eelkõige koolitaja, skandaalse kinnisvaraarendaja ja pornofilmiärikana. Nüüd on mees maha saanud kõmulise raamatuga. Teos "Seks, vein ja kutsikad" kõneleb seksist, suhetest ja meestest ning on elust enesest võetud näidete kõrval täis nippe, kuidas naine võiks kodustada meest.

Miks peaks naistele nõu andma mees?

Eks naistele võivad nõu anda kõik ja seda tehakse ka isekeskis õige palju. Teistele on ju palju lihtsam nõu anda kui enda elus muutusi sisse viia.

Aga – ma olen lugenud väga palju raamatuid, mida on kirjutanud meeste mõtlemisest naised. Koos teiste meestega neid üle vaadates oleme vahel küll peast haaranud.

Alustuseks kas või see, et naisel on väga raske tunda neid seksuaalseid soove ja tunge, mis on omased mehele juba teismeeast. Samuti kõike, mis puudutab mehe tunnete avaldumist, motiive seoses naise "ära rääkimisega", suhtesse meelitamise, suhtes hoidmise või meestele sageli täiesti omase "mõnusa ükskõiksusega".

Mehed ja naised on nii suhte-eelsel lävimisel kui ka suhtes olles väga erinevad ja ausalt öeldes oleks mul väga raske ette kujutada ennast kirjutamast naiste mõtlemisest.

Tegelikult osaleski selles koos Buduaariga läbiviidud projektis palju mehi, sest teist säärast praktilist raamatut meeste mõtlemisest leida ei õnnestunud. Oli palju raamatuid, mis vastavad küsimusele "miks?", kuid vähe neid, mis vastaks küsimusele "kuidas?". Kuid lugejad ootavad vastust ka sellele küsimusele.

Toonitan ka, et ma olen pigem selle raamatu koostaja, sest mõtted selleks ongi sõna otseses mõttes tulnud otse meeste peadest.

Millised on need uskumatud lood, mida olete raamatut koostades kuulnud?

Neid on palju.

Näiteks jättis üks mees maha oma naise lihtsalt sellepärast, et tolle naise ema osutus talle pärast ühist lõunamaa reisi meeldivamaks. On raske ette kujutada, kuidas ema kõike taolist endale ära põhjendada suutis, kuid nad on siiani koos.

Ühele mehele sai saatuslikuks viimane "süütu" suuseks oma eks-naisega. Naisel nimelt ei neelanud mehe sugurakukesi valla vaid kasutas neid õnnestunult enda rasestada laskmiseks. Seega võib jääda rasedaks ka suuseksist.

Ühel mehel on õnnestunud samaaegselt eri linnades üleval pidada kahte perekonda ja ühte armukest. Kusjuures kõik osapooled peavad meest täiesti "enda omaks". Detaile ei saa siinkohal täpsustada, sest too ettevõtlik ja tegus härra pingutab kolmel rindel siiamaani ning täiesti edukalt.

Mitu naist on jäänud uskuma, et teatud aja pärast suhtes olnud mehe seksuaalne aktiivsust järsult muutub, et mees tahab oluliselt rohkem või vähem seksi. Naised on olnud veendunud, et selle põhjuseks ongi "paljud tööd", "pingeline periood", "ajutine väsimus" ning nad on nõustunud mehe kauem tööl olemistega.

Need on lood, mis võivad tunduda uskumatud.

Kuid täiesti laialt levinud on ka Facebookis sõbrannadel mehele läheneda laskmine, et mehe käitumist uurida, mehe telefoniväljavõtte mehe teadmata enda kätte saamine, mehe tuttavate ära kasutamine mehe vastu jne.

Kas ka teid ennast on üritatud tulemusteta ära rääkida?

Tunnistan ausalt, et kui vaba olin, siis ei olnud mind just eriti raske "ära rääkida". Tegelikult polegi naisele seksi saamine mehelt kunagi probleem. Väga sageli piisab sellest, kui naine ütleb lihtsalt "jah". Kui mängus on alkohol, on see muidugi veel lihtsam.

Kuna ma ise alkoholi ei tarbi, on sellega seoses juhtunud palju naljakaid lugusid.

Näiteks ükskord kritiseerisid kolm pealinna noormeest aktiivselt ühe väikealevi disko alguses kohalikke tütarlapsi. Tõele au andes nood olidki veidi jõulised, mitte kõike linnapreililikumad ja võisid isegi kolmekesi kaaluda kokku rohkem kui need noormehed.

Pidu kogus aga hoogu ja noormehed tarbisid kõvasti alkoholi. Täpselt kolme tunni pärast olid kutid just nende naiste embuses. Kusjuures initsiatiiv suudelda ja muudki teha oli pigem noormeeste poolne. Kaine peaga seda kõrvalt jälgida oli väga meelelahutuslik.

Loo moraal: naistel on mehe niisamagi lihtne saada ja kui mängus on alkohol, siis peab juhtuma küll ime, et mees ütleks "ei".

Kas teid oma võrku püüdes on naised teinud mõne ootamatu vea? Millise?

Nagu ma ütlesin: kui vaba olin, toimisin nagu normaalne mees. Kui naine ikkagi natuke tahtis ära rääkida, siis ta lihtsalt ütles, et "ma tulen sulle külla" ja mina ütlesin nagu normaalne mees "jah, muidugi".

Viimase taolise loo rääkis mulle paar päeva tagasi üks tuntud baaris töötav noormees. Naisel oli vaja ära rääkimiseks öelda lihtsalt: "Kuule, võta paus kümme minutit ja lähme seksima.". Kogu strateegia.

Kui aga võrku saamise all mõelda mehega suhtesse jõudmist, siis on see kordades keerukam. Siin piisab naisel ka ühest arvestatavast veast, et mees hakkaks kartma ning suhtesse meelitamise võimalused on väga väiksed.

Millised need vead on?

Näiteks avaldab naine liiga varakult survet. Kui mehe telefon esimestel kohtamistel heliseb, hakkab pärima: "Kes see on?", "Mida ta sinust tahab?".

Samuti siis, kui naine näiteks liiga vara (ja reeglina tähendab see esimesena) mehele tundeid avaldab ja lihtsalt ütleb, et ta "meest armastab". Enamasti hirmutab see mehe kiiresti ära.

Samuti võib naine oma võimalused ära rikkuda jättes endast näiteks kullakaevaja mulje. Tänapäeval on paraku väga paljud mehed selle osas ettevaatlikuks tehtud. 

Kõige levinum eksimus suhtesse meelitamisel on aga loomulikult klammerdumine. Selle asemel, et mehe sõnumile näiteks rahulikult paari tunni pärast vastata, teeb naine seda samal minutil!

Kui mees sisse helistab, katkestab naine näiteks poolelioleva kõne ja võtab vastu.

Kui mees teeb ettepaneku näiteks välja sööma minna, on naisel aega "ükskõik millal".

Kombineerituna ise aktiivse mehele helistamise, sõnumite saatmise ja kirjutamisega garanteerib see mehe huvi languse suhtesse jõudmise osas. Seksi saab naine aga, nagu juba mainitud, mehelt igal juhul päris lihtsalt.

Kas mehi on võimalik muuta? Kuidas Teid ennast on Teie naine muutnud?

Ma usun, et mehi ei ole võimalik muuta. Samas võivad mehed ise muutuda. Selleks on aga vaja tõsist sisemist põhjust. Kui naine lihtsalt sundima hakkab ja survestab, siis on see pigem kõige kindlam viis jõuda selleni, et mees ei muutu. Paraku näitab praktika ka seda, et enamasti suudetakse teha kõige suuremad muutused oma isiksuses ja käitumisharjumustes ikkagi uue naisega.

Kuigi mees võib muutuda oma käitumist ja saada oluliselt paremaks suhtematerjaliks, ei muutu tema põhitüüp (paha poiss, saavutaja, hea kutt, korralik mees). Seetõttu võib kokkuvõttes öelda, et kui naine ikka "turult kutsikat vaatab", siis tasub valida välja see, kes "sellisena meeldib, nagu ta on".

Lootus, et suhtesse kodustatud mehe juures saab hakata kohe mitut asja edukalt "veidi paremaks" ja "naisele mugavamaks" muuta, on reeglina illusioon.