Inimesed
23. november 2011, 07:09

Elukaaslast nimetab Vicky tüdrukuks (2)

Katrin sattus Tenerifele, kus abielumees Vicky varem elas, üldse mitte oma tahtel, vaid tänu reisifirma korraldatud muudatustele: naine oli plaaninud 2007. aasta jõulueelse puhkuse veeta Gran Canarial, kuid nädal enne sõitu helistati reisibüroost –reis oli tühistatud.

Katrinile pakuti raha tagastamist või asendusreisi Tenerifele. Saatuse head tahet usaldav Katrin valis Tenerife. Oma tulevast nägi Vicky esimest korda kodumaja trepilt tänavale astudes. "Kiirustasin tööle, kui äkki silmasin teisel pool tänavat imekaunist jooksuriietes tüdrukut (ma ei ütle Katrini kohta naine, sest ta on minu jaoks ikka veel noor tüdruk). Katrin lihtsalt möödus minust joostes, ise üleni särav ja õnnelik. Ta nägi nii fantastiline välja, et pöördusin sealsamas keset tänavat mõttes kõigevägevama poole ja soovisin, et võiksin temaga abielluda. Seisin, nagu oleksin välgutabamuse saanud."

Kõigevägevam võttiski Vicky palveid kuulda – ta kohtus naisega hiljem uuesti ja tänavu 16. detsembril täitub paaril neljas koosoldud aasta. Oma eksabikaasast lahutas Vicky kolm ja pool aastat tagasi.

Katrini ja Vicky lugu saab näha ka teleriekraanil saatesarjas "Piirideta armastus".