PÕRMUSTAV SMS: Kevin Federline kiitles 2006. aastal oma tõsieluseriaali võtetel, kuivõrd tugev tandem tema ja Britney Spears on. Ent samal päeval tabas kaamera noormehe, kui ta SMSi saamisel näost ära vajus – usutakse, et just sel hetkel andis Britney oma kahe poja isale teada, et abieluga on lõpp. Mees vajutas pea kätesse, rebis endal mikrofoni küljest, marssis minema ning naasis alles poole tunni pärast. Foto: aop/getty images
Inimesed
15. november 2011, 07:17

Britney hülgas mehe SMSiga, Day-Lewis raseda kallima faksiga

Britney Spearsi eksabikaasa Kevin Federline sai uudise nende lahutusest mobiilisõnumiga. Kahe Oscari laureaat Daniel Day-Lewis jättis Prantsuse näitlejanna Isabelle Adjani maha faksi vahendusel, kui naine oli talle tunnistanud, et ootab last. Briti leht The Independent tutvustab, milliste jultumustega staarid sel alal veel hakkama on saanud.

Otsesaates

Kurikuulus Briti tissimodell

Katie Price ehk Jordan teatas 2009. aastal staaride džungliseriaalis "Ma olen kuulus... Aidake mind siit välja!", et kaalub oma kallima Alex Reidi hülgamist.

Mõistatuslikult

Hollywoodi paari Tom Cruise’i ja Nicole Kidmani abielu peeti plekituks. Ühtäkki aga teatas Tom, et nad lahutavad. "Nicole teab küll, miks," seisis Cruise’i avalduses. Kidman pole enda sõnul tänini aru saanud, mis juhtus.

Oprah’ saates

Hollywoodi täht Matt Damon teatas jutusaatejuht Oprah Winfreyle, et tema ja Briti näitlejatar Minnie Driver pole enam paar. Minnie polnud sellest kuulnudki.

Saientoloogiks hakates

Kuulu järgi sai Jennifer Lopezi ja Marc Anthony abielule saatuslikuks naise kiindumus saientoloogia kirikusse, mida Marc taluda ei suutnud.

Riideid aknast välja loopides

Rolling Stonesi veteran Ronnie Wood tegi endast kolm korda nooremale sõbratarile, venelanna Katja Ivanovale üsna üheselt selgeks, et neil pole tulevikku: ta viskas piiga riided nende Londoni kodu aknast alla.

Oma alluvaga magades

Maria Shriver kolis enda ja Arnold Schwarzeneggeri ühisest kodust välja, kui Arnold talle tunnistas, et tal on pere kauase majapidajannaga aastatepikkuse armuloo tagajärjel teismeline poeg.

Autot sodiks sõites

Golfiäss Tiger Woodsi ja tema blondi kaasa Elin Nordegreni abieluprobleemid said teatavaks, kui mees pärast väidetavat tüli oma auto nende kodumaja ees mõlki sõitis. Ilmnes, et Tiger oli Elinit petnud vähemalt 14 naisega.

Rekordkiirusel

USA kantrilauljatar Taylor Swift on rääkinud, et Joe Jonas vendadebändist Jonas Brothers hülgas ta 27sekundilise telefonikõnega.

Liiga kuulsaks saades

India kaunitar Ashwarya Rai tutvus Rajeev Mulchandaniga, kui ta ise oli alles modell. Kui aga Ashwaryast sai India filmimeka Bollywoodi staar, jättis ta mehe hulga kuulsama Salman Khani pärast maha.

Tunnistades abielu ebaseaduslikuks

Krooniline seelikukütt Mick Jagger lasi üheksa aastat kestnud abielu Jerry Halliga tühistada – selgus, et Bali saarel peetud hindu tseremoonia pole siduv.

Twitterist loobudes

Ehkki USA seltskonnatäht Kim Kardashian oli juba teatanud, et läks NBA korvpallurist Kris Humphriesist 72 päeva pärast pulmi lahku, hõõrus ta Krisi haavadele soola, loobudes Twitteris tema postitusi jälgimast.

Tähistades pulma-aastapäeva võõra naisega vannis

Just sellise kingi tegi Ashton Kutcher oma seaduslikule kaasale Demi Moore’ile.

Sõbrapäeval

Rokkar Bert McCracken hülgas Ozzy Osbourne’i tütre Kelly kõigist võimalikest päevadest just sõbrapäeval.

Riigist lahkudes

Kui Julia Roberts mõistis, et ei suuda Kiefer Sutherlandiga altari ette astuda, põgenes ta mõni päev enne pulmi USAst Iirimaale.

Vannis olles

Räägitakse, et printsess Diana vend krahv Spencer palus oma naiselt Victorialt lahutust, ise vannis ligunedes.

Kallimast pilkelaulu kirjutades

Endiselt pole teada, kellest räägib Carly Simoni hitt "You’re So Vain" – "Sa oled nii edev". Kandidaatideks on peetud nii Mick Jaggerit kui ka David Bowie’t. Üks mis kindel: Carly jättis selle mehe maha.

Seda ajakirjas kuulutades

Kui soulistaar James Brown ja Tomi Rae lahku läksid, teatasid nad sellest leheküljesel reklaamipinnal ajakirjas Variety. Uudist illustreeris võluv foto nende perest Disney Worldis.

Salaja jalga lastes

Näitlejanna Laura Dern on rääkinud, et kui ta 2000. aastal filmivõtetelt koju naasis, avastas ta, et elukaaslane Billy Bob Thornton on oma kodinad kokku pakkinud ja minekut teinud. Kes oli saatuslik võrgutajanna? Eks ikka Angelina Jolie.