VABA NAINE: Ithka Maria Rahula praegu kellegagi ei käi.Foto: TEET MALSROOS
Inimesed
4. november 2011, 12:30

Alari Kivisaar raadio otse-eetris Ithaka Mariale: kellega sa magad? (74)

Sky Plusi hommikuprogrammis oli täna Alari Kivisaare ja Rauno Märksi pihtide vahel Ithaka Maria Rahula, kellelt uuriti, kellega ta nüüd sängi jagab, kui abielu Tomi Rahulga läbi on.

Kivisaar uuris, miks Ithaka Maria kõiki jobutas ning lahutusest ei rääkinud. "Elu on selline, ma ei ole esimene ja kahjuks ka viimane lahutaja," kostis lauljanna. Hiljem läks teema juba intiimsemaks. Kivisaar küsis, kas Ithaka Maria süda on nüüd vaba või juba hõivatud.

"Süda on vaba... "kordas Ithaka Maria ise küsimust ja torkas vastu: "Palun täpsustavaid küsimusi." Kivisaar ja Märks muigasid: kui täpseks saab üldse minna?

Kivisaar ütles otse: "kas sul on keegi, kellega sa praegu magad?" Ithaka Maria mõtles hetke ja hakks filosofeerima, et kaisus magab tema tütar ja üldse on tema südames ruumi, ta ise ongi armastus, mida jagada. "Ära keerutas," sõnas Kivisaar ja uuris, kas ta siis käib kellegagi või mitte. "Ei käi," sõnas Ithaka Maria viimaks ja puhkes naerma. "Küsigegi nii lihtsalt."

Eile paiskus meediasse uudis, et Ithka Maria ja Tomi Rahula lahutasid abielu juba mitu aastat tagasi. Täpset aega keeldus Ithaka Maria täpsustamast ka täna. Ta märkis, et nende eesmärk polnud komejanti teha, kes lähedastest pidid teadma, ka teadsid.