LAHUS!:Laulja Ithaka Maria Rahula ja muusik Tomi Rahula oleksid tänaseks olnud 14 aastat abielus, kui poleks seda juba mitu aastat tagasi lahutanud. Foto: Tairo Lutter
Inimesed
4. november 2011, 07:18

Rahulate aastaid kestnud näitemäng: abielu on ammu lahutatud! (27)

Meediale õnnelikku pereelu etendanud paar lahutas väidetavalt juba nelja aasta eest

Meie pereelus on kõik korras ja abielu karid ei ähvarda, teatas lauljatar Ithaka Maria Rahula Õhtulehele paari nädala eest. "Kuigi oleme nimetanud Ithakaga teineteist abikaasadeks, on tõsi, et minu ja Ithaka Maria abielu on lahutatud juba aastaid tagasi," kinnitas aga tema abikaasast muusik Tomi Rahula portaalile Publik eile.

Kui Publik seadis lahutuse eile veel kahtluse alla, siis paarile lähedane isik kinnitas Õhtulehele, et see on siiski tõsi. Tomi ütleb, et ei ela Mariaga koos juba mõnda aega, kuigi nad on päevast päeva seotud nii muusika kui tütre kaudu.

Suvel pajatasid abieluõnnest

"Ithaka Mariaga saan endiselt hästi läbi ning alustame peagi stuudios uue materjali salvestamist," ütles Tomi Publikule. Kommentaariumis levisid eile õhtul kõlakad, et abielu on lahutatud juba neli aastat tagasi.

Alles tänavu suvel pajatasid Ithaka Maria ja Tomi Rahula Buduaarile aastatepikkuse õnneliku abielu saladustest. Kui nad oleks senini ametlikult abielus olnud, oleks abieluaastaid jõudnud koguneda juba 14. "Ma arvan, et ülim õnn on siis, kui leiad üles oma teise poole. See on äratundmine, et rohkem otsida pole vaja. Põhiline on ilmselt üksteise täiendamine, toetamine, mõistmine. Sealjuures võiks ka aru saada, et toredaid ja huvitavaid inimesi on maailmas palju (õnneks!), aga me ei pea nende kõigiga kooselu katsetama – võib ju lihtsalt mõnda aega armunud olla," jutustas Ithaka Maria Buduaarile.

Ithaka niinimetatud armumisi on meedia üksjagu kajastanud läbi aegade. Alles paari nädala eest lükkas Ithaka Maria Õhtulehe veergudel ümber kuulujutud, et tema uus armastus võiks olla meelelahutusärimees Sten-Erik Jantson, kellega õrnutsedes pildile jäädi ja kinnitas, et ta peres on kõik korras ning abielu karid ei ähvarda.

Aasta tagasi osales lauljatar ka saates "Tantsud tähtedega", kus jäi pidevalt pildile oma tantsutreeneri Marko Kiigajaaniga musitades. "Suudlusest oli asi küll kaugel! Ma arvan, et see oli selline pisike õnnestumismusi, mis tuli just kui eikusagilt," meenutas Marko Kiigajaan toona hetke, kui Ithaka Maria ühes tantsusaates džaivi lõpus huuled korraks otse tema omadele vajutas.

Varasemalt paljudega paari pandud

"Need, kes kiss’imist nägid, pidid nägema ka seda, kuidas juba poole tantsu pealt pükste küljest lahti lennanud traksid hakkasid iseäranis segama meie tantsu lõpus niigi keerulist ja kiiret käte kombinatsiooni. Et lõpp oleks konkreetne, tõmbas Marko mu enda vastu ja seal käis ka musi! Jõudsin veel mõelda, et tubli poiss, hea reaktsioon ja briljantne lahendus!" naeris siis Ithaka Maria, kellele näis, et musi oli mõttes just Markol.

Kuigi Marko hindas žesti armsaks ja siiraks, ei olnud paljud netikommentaatorid sama meelt: Ithaka Mariale heideti ette, et kuigi tema mees Tomi Rahula ja tütar Agathe Vega istusid saalis, ei takistanud see teda teist meest musitamast. Tema käitumist nimetati muu hulgas keevaliseks, eputavaks ja kohaseks teismelisele tüdrukule.

Mõni tantsusaade hiljem musitasid nad aga jälle! Pärast edukat valssi ulatas Marko oma tantsupartner Ithaka Mariale kakskümmend kollast roosi ning surus oma huuled tema suunurgale.

Veel on lauljatari paari pandud näitleja Mait Malmsteniga. Kolm aastat tagasi TV3 jõulupeol otse külaliste silme all embasid ja silitasid Ithaka Maria ja Malmsten teineteist kirglikult. Pealtnägijate sõnul polnud Mait õrnustega kitsi ning püüdis veetlevat lauljannat iga hinna eest ära rääkida. Ta hoidnud käsi Marial õrnalt ümber ja lõpuks oli paarike ennastunustavalt suudelnud. Ithaka Maria ütles aga, et see oli kõigest ülemeelik vallatus.

Aastal 2003 pandi Ithaka Maria paari oma produtsendi Alar Kotkasega. Toona kirjutati Õhtulehes, et Kotkas läks oma naisest Jana Hallasest lahku ja külvas Ithaka Maria lillede ja komplimentidega üle. Lauljatar ise lausus toona, et nende suhe on vaid töine.

Ithaka Maria isa Peeter Pruuli ütles portaalile Publik, et lahutus tuleb talle üllatusena, vähemalt sel korral. "Ma ei jõua tõesti kõigi nende lahutustega kursis olla. Mäletan, et nad on kaks või kolm korda ametlikult lahutanud ja siis jälle uuesti abiellunud." Pruuli ütleb, et ta pole viimasel ajal oma tütre tegemistega kursis, kuid usub, et Ithaka Maria kolib õige pea Tomiga taas kokku.