Ott LeplandFoto: lepland.ee/press
Saund
28. oktoober 2011, 18:10

Ott Leplandi plaat "Laulan ma sind" on tänasest saadaval (18)

Oma värske plaadi "Laulan ma sind" esitlusi kolmapäeval Hiiumaalt alustanud Ott Lepland annab täna plaadiesitluskontserdi Pärnu ööklubis Sugar. Samuti on Sugar esimene koht, kus helikandjat osta saab.

Laiemasse kaubandusvõrku jõuab plaat tootja ning levitaja kinnitusel hiljemalt järgmise nädala jooksul. Plaati on võimalik osta ka kõikidelt teistelt esitluskontsertidelt.

Leplandi teine album, millelt praeguseks on hitiseisusesse jõudnud juba mitmed lood - "Kohtume jälle", "Öö" ja "Sinuni" -, kannab endas kokku 11 lugu, mille autorite hulgas on nii laulja ise, bändiliikmed Kaspar Kalluste ja Tarvi Kull kui ka sõbrad Laur Joamets ja Janno Reim. Veel leiab plaadilt viimase singlina avaldatud pala "Tunnen elus end", mis Oti ametlikul Facebook'i fännilehel leidis loetud tundidega tuhandeid kuulamisi.

Plaati kommenteerides ütles Ott ise, et on tulemusega väga rahul: "Usun, et plaat haarab kuulaja endaga kaasa juba alates esimestest taktidest ning pakub oma jaatava ning positiivse eluhoiakuga kõigile ühe süsti muidu ehk halli sügisesse. Olen kindel, et iga kuulaja leiab endale sellelt plaadilt "oma" ning nad on tulemusega sama rahul kui mina."

Ott Leplandi plaadi tootjaks on produktsioonifirma Crunch Industry, mille artistide hulgas on ka värskeim superstaar Liis Lemsalu ning eesti rockmuusika lipulaev The Sun.