OOTUST TÄIS: «Loodetavasti suudan ma Lenna (vasakul) bändi täiustada samal määral, millisel nemad mind juba täiustada on jõudnud,» loodab bändiga liitunud vanameister Mihkel Raud (keskel) Koos olid Lenna ja Mihkel laval eile ja üleeile. Foto: Arno Saar
Inimesed
27. oktoober 2011, 06:58

Lenna Kuurmaa kutsus Mihkel Raua oma bändi (9)

"Olin Lenna kutsest väga meelitatud! Võtan seda kui märki usaldusest ja suhtun Lenna bändis mängimisse kui omamoodi uude võimalusse tegelda taas sellega, millega ma suure osa oma elust tegelnud olen," ütleb muusik ja telemees Mihkel Raud, kes sai kutse Lenna Kuurmaa bändi.

Üleeile ja eile olid Tallinnas Hobuveskis lauljatar Lenna Kuurmaa ja telemehest muusiku Mihkel Raua ühiskontserdid: esitusele tulid nii Lenna viimase plaadi lood kui ka Mr. Lawrence’i vanad hitid. Juba pärast esimest kontserti juhtus aga midagi, millest muusikamaailmas juba ammu sahistatud on – Lenna Kuurmaa kutsus Mihkel Raua oma bändi kitarristiks.

"Mihkel on mind läbi aastate palju inspireerinud, tema nõu olen muusikaliselt alati kuulda võtnud ja tema arvamus läheb mulle korda. Ta on suurepärane muusik ja mul on hea meel teda oma bändi ridades näha," tunnistab Lenna. "Iga muusik toob endaga kaasa uue saundi ja suhtumise, usu ja armastuse muusika vastu, et tervikut täiendada. Mihkel on meid kõiki täiustanud – sobime imehästi!" arvab ta.

Lenna ja Mihkel on ennegi koos pilli mänginud, üheskoos on salvestatud isegi lugu – Lenna 2009. aasta plaadil oleva laulu "Musta pori näkku" kaasautor on samanimelise raamatu autor Mihkel Raud. "Ta on jätnud mulle huvitava mulje, pean temast väga lugu," ütles Lenna juba tollal Publikule ja lisas, et küsis plaadi tegemisel Mihklilt kõvasti nõu. Juba siis räägiti Eesti muusikamaailmas kahe supermuusiku heast klapist ja arvati, et ju need kaks varsti koos muusikat teevad.