Foto: Rex/AOP
Inimesed
27. oktoober 2011, 06:58

Bee Geesi täht on suremas samasse haigusse, mis viis ta kaksikvenna? (13)

Kahe nädala eest oli Bee Geesi laulja Robin Gibb käärsoolepõletiku tõttu neli päeva haiglas ja fännid on nüüd mures tema tervise pärast.

Esmaspäeval oli menubändi täht kehva enesetunde pärast sunnitud ära jätma kohtumise Briti peaministri David Cameroniga. Nimelt pidanuks Gibb koos kolmemehebändiga The Soldiers esitama peaministri residentsi ukse ees ühiselt salvestatud laulu, mis on Briti kuningliku leegioni toetuseks korraldatava korjanduse tänavune tunnuspala. "Robin ei ole terve. Ta ei tundnud ennast hästi," ütles laulja sõber ajakirjandusele.

Samal õhtul ilmutas ülimalt kõhetu ja kurnatud olemisega 61aastane Gibb end jutusaates "Alan Titchmarsh Show", et promoda sedasama heategevuslikku singlit "I’ve Gotta Get a Message to You". Ta palus peaministrilt vabandust, et oli kohtumiselt puudunud, kuid ei öelnud midagi oma tervise kohta.

"Loomulikult tekitab see muret," tunnistab mänedžer Michael Eaton. "Seesama häda viis meie seast tema venna Maurice’i." Robini kaksikvend ja bändikaaslane suri 2003. aastal sõlme läinud soole tõttu.

Tulihingelisest teejoojast ja äärmuslikust taimetoitlasest multimiljonär kannatab soolestikuhädade käes eelmisest aastast; erakorralise operatsiooniga eemaldati siis osa tema soolestikust. Hiljem selgus, et kui piinava kõhuvalu käes vaevelnud Cibb oleks arstiabi saanud kaks tundi hiljem, oleks ta surnud.