Ott koos vanaemaga laulusaates.Foto: Tiina Kõrtsini
Saund
26. oktoober 2011, 10:13

Ott Lepland esitab uue plaadi lugusid esimesena hiidlastele (3)

Loetud päevade pärast ilmuva Ott Leplandi uue albumi "Laulan ma sind" värskete lugude esmaettekanne toimub juba täna Kärdla kultuurikeskuses.

Kui harjumuspäraselt on eesti artistid oma uut loomingut suurtemate linnade ööklubides ja kontserdisaalides, otsustas Hiiumaa juurtega Ott teise kauamängiva esiettekande teha ebatavapäraselt hoopis Kärdlas. "Oma osa ebaharilikul otsusel on nii sellel, et olen päritolult hiidlane, teisalt sellel, et toredate Kärdla inimestega on tehtud eluks ajaks meeldejäävaid etteasteid saates "Laulupealinn"," räägib Ott otsuse tagamaadest.

Kärdla kontsert ei jää uue albumi ainukeseks tutvustavaks etteasteks, kuna pärast etteastet kultuurikeskuses naaseb end hittlugudega "Süte peal sulanud jää" ning "Otsides ma pean su jälle leidma" rahva südametesse laulnud Ott tagasi esitluste juurde Pärnus, Tartus, Tallinnas, Kuressaares ning Rakveres.

Oti uuelt plaadilt leiab 11 lugu, millest osade autor on ta ka ise. Lisaks tempokamatele lugudele leiab albumilt ka südantsoojendavaid ballaade, mis Oti vokaalsed võimed suurepäraselt esile toovad. Loomulikult on plaadil ka juba praeguseks raadiotes ning fännide poolt sooja vastuvõtu leidnud "Kohtume jälle", "Öö" ning imekaunis duett "Sinuni", mis on salvestatud koos Lenna Kuurmaaga.