Saund
22. oktoober 2011, 08:58

"Telesaade on lauljale hea start."

Alatasa ilmuvad raadio Elmari laulude edetabelisse uued nimed. Tulevad justkui eikusagilt ja jäävad sinna raadiokuulajate tahtel pikaks ajaks püsima. Kui Timo Tammesalu on lavale ilmunud Mikk Targo toel ja superstaarisaate-vabalt ning nüüdsest end ise lauljaks upitab, siis enamik uutest nimedest on pärit just nimelt superstaarisaatest.

"Nii on praegu tabelis Jaan Lehepuu ja Indrek Rebase esiksinglid," pajatab raadio Elmar peatoimetaja Owe Petersell. "Kas need uued artistid ka sellele pildile jäävad, sõltub muidugi hästi palju nende enda järjekindlusest ja järjepidevusest. Telesaade näiteks võib olla väga hea start, aga see veel ei tähenda, et pildile ka jäädakse. Näiteks sellessamas superstaarisaates kunagi teise ja kolmanda koha saanud Arno Suislepp ja Kristina Piperal on kadunud mis kadunud. Samal ajal kui Luisa Värk, Birgit Varjun, Marten Kuningas ja Getter Jaani jätkavad väga edukalt, saate võitjatest rääkimata."

Kuid artisti enda innukusest pildile jääda ei pruugi alati piisata. Nii poetabki Petersell noortele artistidele nõuande: "Loomulikult on veel äärmiselt oluline, et oleks võtta üks hea laulukirjutaja – Tanel Padari team või Sven Lõhmus või Hendrik Sal-Saller."