SÕBRAD, EI ENAMAT: Koos ärimees Sten-Erik Jantsoniga lugeja kaamerasilma ette jäänud lauljatar Ithaka Maria kinnitab, et nende vahel on ainult sõprus, et tema perekonnas on kõik viimseni korras ja 14 aastat kestnud abielu karid ei ähvarda. Foto: Erakogu
Inimesed
15. oktoober 2011, 08:59

"Ma ei hakka kiibitsevate sosistajate pärast mööda seinaääri käima!" (49)

"Suhete teemal võin üldiselt rääkida iga kell – sel määral, kui arvan, et teised siit midagi kasulikku leiavad. Ma ei tunne, nagu peaksin mingite kiibitsevate sosistajate pärast mööda seinaääri käima," ütleb lauljatar Ithaka Maria Rahula ja kinnitab, et saab ärimees Sten-Erik Jantsoniga väga hästi läbi.

Mõne nädala eest lekkis meediasse uudis, nagu oleks 14 aastat abielus olnud Tomi ja Ithaka Maria Rahula lahku läinud ja viimane endale juba uue kallimagi leidnud –

ärimees Sten-Erik Jantsoni. "Steniga oleme sõbrad ja hea läbisaamine peaks olema ju sel puhul täiesti ootuspärane! Suhted on meil nii oma lähedastega kui ka omavahel klaarid," seletab Ithaka ja lisab, et suurem osa tema sõpru ja tuttavaid ongi mehed. "No minu jaoks on see tavaline. Aga kui see kellelegi pähe ei mahu, mõelgu siis ometi asjust, mida ta hoomata suudab!" põrutab ta.

Lauljatar räägib, kuidas suvel sai (meessoost) sõpradega rannas palli taotud, matkatud, rulluiskudega ja jalgrattaga sõidetud, tantsitud ja mida kõike veel. "Võin siinkohal nimetada neli-viis nime Stenile lisakski! Tegime kõiki tavalisi toredaid ja normaal-seid asju ehk laadisime üksteist vastakuti positiivse energiaga. See ongi see, mida ma propageerin – elavat avatud suhtlemist ja endaks jäämist!"

Ka Sten-Erik jääb loost kõneldes positiivseks. "Saan Ithaka Mariaga väga hästi läbi – oleme ammused sõbrad –, kuid mingit suhet meil ei ole ja me ei seksi!" rõhutas ta.

Tänavu Eesti seksikaimaks naiseks tituleeritud Ithaka Maria arvab oma muusika-alast ärivaistu kuulates, et praeguse promo najal oleks vist paras Steniga mingi duetisingel välja anda. "Aga ma ei tea, kas Sten Jantson viisi üldse peabki, niisugune ühine ambitsioon meil puudub. Veel!" naerab ta südamest.