HÕISSA, PULMAD! Paul McCartney ja Nancy Shevell pidasid pulmi 9. oktoobril – päeval, mil Pauli laululoomispartner John Lennon saanuks 71aastaseks.
Inimesed
10. oktoober 2011, 07:06

McCartney abiellus kolmandat korda (5)

The Beatlesi täht Paul McCartney naitus eile oma uue kallima Nancy Shevelliga Londonis romantilises Marylebone’i raekojas, sealsamas, kus 1969. aastal registreeriti Pauli abielu oma esimese naise Linda Eastmaniga.

Nagu 1998. aastal rinnavähki surnud Linda, kellega Paulil on kolm täiskasvanud last, on ka 51aastane Nancy ameeriklanna. New Yorgist pärit brünett naine juhatab oma pere üliedukat transpordifirmat. See on 69aastasel Paulil kolmas abielu.

2008. aastal läks Paul inetu kohtuprotsessi saatel lahku oma teisest naisest, endisest aktimodellist Heather Millsist. Nancy oli 20 aastat abielus juristi ja poliitiku Bruce Blakemaniga. Neil on teismeline poeg.

Pulmapäeva hommikul läks noorpaar sportima

Paul ja tema Nancy kihlusid maikuus ligi neli aastat kestnud kurameerimise järel. Nende varandus ulatub kahe peale kokku umbes 805 miljoni euroni. Kuuldused peatsetest pulmadest levisid septembris, kui Paul ja Nancy viisid sisse abiellumisavalduse. Seejärel kolis Shevell ka McCartney koju Põhja-Londonisse.

Sel reedel märgati nende aias sebimist – sinna seati üles hiigeltelk, kohale toodi kaunistusi ja toole. Laupäevastes lehtedes sahistati, et ehk ongi paar juba abiellunud. Ent laupäeval käis juudi päritolu Nancy koos Pauliga sünagoogis judaismi tähtsaimat püha yom kippur’i tähistamas. Pulmapäevaks oli valitud pühapäev.

Selle asemel et soengu ja meigi tegemisele pühenduda, viis Nancy peigmehe pulmapäeva varahommikul spordiklubisse treenima, kirjutab Daily Mail. Ühesugustes tumedates dressides paari silmis ei paistnud vähimatki ärevust.

Pärastlõunaks oli Marylebone’i raekoja ette kogunenud sadu inimesi – The Beatlesi fänne, ajakirjanikke ja fotograafe. Oli selge, et midagi hakkab sündima. Saabus Pauli ansamblikaaslane Ringo Starr, kes koos abikaasa Barbaraga rõõmsalt rahvale lehvitas.

Peatselt jõudis kohale ka õnnest särav pruutpaar ise. Tagasihoidlikus valges kleidis Nancy nägi imehurmav välja. Daily Maili teatel võis kleidi autor olla Pauli moekunstnikust tütar Stella McCartney. Oma tumedatesse juustesse oli mõrsja kinnitanud vandlikarva õie. Paar poseeris koos ning viipas heasoovijatele.

Trepil ootas Pauli tema ja Heatheri kaheksa-aastane tütretirts Beatrice kenas roosas mantlikeses. Beatrice oli isa pulmas lilleneiu.

Tagasihoidlik pulmapidu

Pärast abielu registreerimist sõitsid pidulised, keda võis olla 30 ringis, McCartney häärberisse. Pidu ei kujunenud pooltki nii uhkeks kui Pauli ja Heatheri pulm. Ju ei pidanud eksbiitel paslikuks kolmandat naitumist nii suure käraga tähistada.

Usutakse, et abiellumine tähendab Nancyle perefirmas töötamise lõppu. Ilmselt lahkub ta ka New Yorgi transpordiameti juhatusest. Ajalehele New York Post on ta öelnud, et tahaks küll koos Pauliga USAs elada, kuid kolib ilmselt päriseks Inglismaale.