Demi Moore'i ja Ashton Kutcheri abielu kohale on kogunenud sünkjad pilved. Foto: REUTERS/SCANPIX
Inimesed
5. oktoober 2011, 11:45

Ashton lustis koos nelja palja piigaga mullivannis (7)

Seni väideti, et Ashton Kutcher oli enda ja Demi Moore'i pulma-aastapäeva tähistanud Sara-nimelise neiuga seksides. Kuid selgub, et tema pidupäev oli veelgi lustlikum

Daily Maili allika väitel trallitas 33aastane Kutcher oma kuuendal pulma-aastapäeva San Diego Hard Rock Hoteli katusesviidis koos nelja näitsikuga, kellega koos ta mullivannis käis.

"Ashton oli rõdul mullivannis koos Alexise, Sara, ühe Katie-nimelise tüdruku ja Marta-nimelisega," rääkis Gavin Naumoff Daily Mailile. Mehe sõnul olid kõik porgandpaljad. Gavinile on kõik teada, sest luksuslikus sviidis viibis ka tema sõber Jacques Du Toit. Too saanud kutse Ashtoni prallelel tänu oma kaunile sõbratarile Alexisele. "Jacques tahtis hoolt kanda, et Alexis ikka kenasti käitub," seletas Naumoff. "Ta oli mures."

Muretsemiseks aga poleks pidanud põhjust olema, sest Ashtonil jätkus silmi vaid Alexise blondile sõbrannale Sara Lealile. Näitleja ja Sara jätkanud pidutsemist ka siis, kui kõik teised ammu lahkunud olid. "Sara kinnitab kõigile, et tema ja Ashton seksisid," räägib Naumoff.